Κόκκινες πέτρες περιείχε το δέμα που παρέλαβε από τα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης ο κ. Στέργιος Ρίζος, αντί για δύο I-Phone αξίας 1.400$, που είχε αγοράσει από τη γνωστή ιστοσελίδα eBay.

Όταν ο κ. Ρίζος παρέλαβε τον φάκελο, συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πάει καλά. Το δέμα ήταν, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες, ανοιγμένο και κολλημένο ερασιτεχνικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις ο αγοραστής άνοιξε τον φάκελο, δεν πίστευε στα μάτια του… αντί για I-Phone εμφανίστηκαν τέσσερις κόκκινες πέτρες.

Την αναξιοπιστία και την ανευθυνότητα των ΕΛΤΑ και του τελωνείου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ο κ. Στέργιος Ρίζος, ο οποίος δεν κατάφερε να παραλάβει την παραγγελία του.

«Ψωνίζω από το ebay εδώ και πάρα πολύ καιρό, πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο, τα τελωνεία κάνουν χρυσές δουλειές», δήλωσε στη zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Στέργιος, θέλοντας να μάθει τι ακριβώς συνέβη και δεν παρέλαβε το σωστό δέμα, επικοινώνησε με το τελωνείο. Από εκεί τον ενημέρωσαν πως δεν ευθύνεται το τελωνείο για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα το δέμα, αλλά πρέπει να επικοινωνήσει με τα γραφεία των ΕΛΤΑ.

«Μετά από επικοινωνία μου και με τον προϊστάμενο των ΕΛΤΑ πήρα την αφοπλιστική απάντηση: Εμείς τι θέλετε να κάνουμε;», δήλωσε εξοργισμένος ο κ. Στέργιος και συνέχισε «τελωνείο και ΕΛΤΑ από ό,τι φαίνεται τα έχουν κάνει πλακάκια κι εγώ είμαι το μπαλάκι τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης