Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο, Τετάρτη, στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου, λόγω εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς γέφυρας στον ανισόπεδο κόμβο Πάχης.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 15:00 έως τις 7:00 το πρωί της Πέμπτης, 14 Οκτωβρίου και οι εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, που θα κλιμακωθούν μέχρι τον ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου έχουν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Από 13:00 έως 14:30 η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

-Από τις 14:30 έως περίπου τις 18:00 η κυκλοφορία θα απαγορευθεί πλήρως. Τα αυτοκίνητα που θα κινούνται προς Κόρινθο θα διοχετεύονται στον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων. Στο διάστημα αυτό δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα στο Πανόραμα.

-Από τις 18:00 περίπου έως τις 07:00 το επόμενο πρωί, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Καθ΄ όλη την διάρκεια των εργασιών (από τις 13:00 της Τετάρτης έως 07:00 το πρωί της Πέμπτης) η κάθετη οδός Πάχης – Μεγάρων που διέρχεται από την νέα γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Πάχης θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία μεταξύ Μεγάρων και Πάχης θα διεξάγεται από τοπικές παρακαμπτήριες οδούς.

Η Τροχαία συνέστησε στους οδηγούς να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του δικτύου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης