Στα εγκαίνια της έκθεσης «Ήρωες: Θνητοί και Μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα», του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης στο Μανχάταν, θα παραστεί, το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Στα εγκαίνια της έκθεσης θα δώσουν το «παρών» ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, βουλευτές από ΗΠΑ και Ελλάδα, ο διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Νίκος Καλτσάς, η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, διευθυντές και στελέχη αμερικανικών μουσείων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους προσκεκλημένους θα καλωσορίσει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου και ο εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος στη Νέα Υόρκη, πρέσβης Λουκάς Τσίλας, ενώ παρόντες θα είναι ο επίτιμος αντιπρόεδρος Παύλος Ιωαννίδης, η γενική γραμματέας Μαριάννα Μόσχου και τα άλλα μέλη του συμβουλίου.

Την Τετάρτη, ο κ. Γερουλάνος θα μεταβεί στο Σικάγο, όπου θα παραστεί στη διεθνή έκθεση «Motivation Show», με θέμα κυρίως το συνεδριακό τουρισμό. Κατά την παρουσία του θα συναντηθεί με παράγοντες του τουρισμού, στελέχη της Ομογένειας και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Γερουλάνος θα επιστρέψει την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών, θα δώσει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ και το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομογενών στο Κρητικό Σπίτι, στην Αστόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης