Λόγω της αποχής των δικηγόρων, οι εκδικάσεις των υποθέσεων της Super League για την 27η αγωνιστική αναβλήθηκαν, πλην μίας. Συγκεκριμένα, μόνο η Καβάλα και ο εκπρόσωπός της δέχθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Έτσι, οι υπόλοιπες υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετατέθηκαν για τις 8 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού θα ισχύσει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βούλτσης, παρέστη στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής και ζήτησε η υπόθεση του Παναθηναϊκού να εκδικαστεί εντός της εβδομάδας, αίτημα που δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγη ώρα ένταση.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα, K. Τσαλίκης (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της κ. Κ.Τσαλίκη: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

*Οι υπόλοιπες εκδικάσεις αναβλήθηκαν για την Πέμπτη 8-4-2010 και ώρα 12.00».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης