Καλησπέρα,

έχω να πω τα εξής σχετικά με το θέμα της ακρίβειας. Εμείς έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας, εμείς είμαστε οι πελάτες τους, οι καταναλωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας τους φερθούμε όπως τους αξίζει, αφού δε μας σέβονται. Μποϋκοτάζ, Μποϋκοτάζ, Μποϋκοτάζ. Όπως και άλλοι φίλοι προτείνουν, είναι το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε. Εσείς τα ΜΜΕ που έχετε τη δύναμη, μπορείτε να μας «συντονίσετε» για μια τέτοια κίνηση. Κάντε το!

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης όμως το έχει το κράτος. Παχιά λόγια μόνο μπροστά στις κάμερες! ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να συγκρουστούν με τους «πελάτες» τους αυτή είναι η αλήθεια. Να μια ιδέα π.χ. που θα βοηθήσει εμάς τους καταναλωτές να βλέπουμε ποιο super market έχει τις πιο συμφέρουσες τιμές. Να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ που να ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ όλα τα super market να δημοσιεύουν σε ένα συγκεκριμένο site του υπουργείου Ανάπτυξης τις τιμές για τα βασικά καταναλωτικά προϊόντα, όπως δηλαδή αυτό που κάνετε εσείς δειγματοληπτικά. Είναι σίγουρο πως θα βοηθούσε εμάς τους καταναλωτές, αλλά πιστεύω πως θα λειτουργούσε και ανταγωνιστικά για τα super market. Αφού δεν μπορούν να δώσουν αυξήσεις, αφού δεν μπορούν να  δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, τουλάχιστον ας λειτουργήσουν ελεγκτικά.

Ευχαριστώ, Σπύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης