Η ασυνέπεια των διοικούντων του Αμαρουσίου στο θέμα των πληρωμών έχει φτάσει στα όρια τους παίκτες της ομάδας.

Οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας των βορείων προαστίων πήγαν σήμερα στο κλειστό του Αγίου Θωμά με σκοπό να απέχουν από την προπόνηση, ωστόσο μετά από δίωρη συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αλεξανδρή, πείστηκαν να ακολουθήσουν ατομική προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο κ. Αλεξανδρής υποσχέθηκε στους παίκτες του συλλόγου ότι αύριο στην προπόνηση θα βρεθεί αυτοπροσώπως ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Άρης Βωβός.

«Κανείς δεν έχει χάσει ούτε πρόκειται να χάσει ούτε ένα ευρώ από τον Βωβό και το Μαρούσι», είπε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ και συνέχισε: «Μένουν δυο μήνες για το τέλος της περιόδου και είναι άδικο να γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε με κόπο και ιδρώτα όλον αυτόν τον καιρό. Συνεχίστε τον αγώνα σας και πάρτε αυτό που δικαιούστε μέσα στο γήπεδο… Κανέναν δεν ωφελεί να κάνετε απεργία και πρώτα απ’ όλα την ομάδα αλλά και εσάς τους ίδιους που είστε αθλητές και η προπόνηση είναι κάτι παραπάνω από σημαντική».

Από τη σημερινή προπόνηση, απών ήταν ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς σήμερα έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και συγκεκριμένα απέκτησε κόρη από τη σύζυγό του, Αθηνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού χεριού υπέστη ο Πατ Καλάθης στην τελευταία φάση του αγώνα με την ΑΕΚ και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας.

Τέλος σε θεραπευτική αγωγή συνεχίζουν να υποβάλλονται και οι τραυματίες Μαυροειδής, Μπατής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης