Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Έπαθα προστατίτιδα μετά από σεξ χωρίς προφυλακτικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλησπέρα σας. Είμαι 22 χρονών. Είμαι με την κοπέλα μου αρκετό καιρό. Είχαμε μια επάφη μόνο χωρίς προφυλάξεις πριν από μια εβδομάδα. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση. Μετά από 7 μέρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας ανέβασα πυρετό. Στη συνέχεια δεν μπορούσα να ουρήσω. Πήγα σε έναν ουρολόγο σε νοσοκομείο εφημερίας, έκανα αιματολογικές εξετάσεις και ουρολογικές και μου είπαν ότι έχω οξεία προστατίτιδα! Μου έδωσαν μια σειρά φαρμάκων. Χαρακτηριστικά, μου έδωσαν ciproxin για έναν μήνα, omnic tocas για τρεις μήνες και netromycin για μια εβδομάδα… Θα ήθελα να μάθω παραπάνω πράγματα για το θέμα. Έχω πολύ άγχος για το περιστατικό. Ποια είναι η γνώμη σας για τα φάρμακα και τη διάρκεια που μου είπαν να τα πάρω. Και αν πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω κάποιες επιπλέον εξετάσεις.

Αγαπητέ,

Σωστή διάγνωση και διάρκεια θεραπείας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι είναι απαραίτητο να καταπολεμηθεί στοχευμένα η φλεγμονή προς αποφυγή μελλοντικών υποτροπών. Χρειάζεται χρόνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης