Την Παρασκευή στις 19:30, ο πιο διάσημος πλέον παιδότοπος της Αθήνας, το ΠΑΡΑΜΥΘΙ, οργανώνει μια μεγάλη πασχαλιάτικη γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλα τα παιδιά. Λίγο πριν από τις διακοπές του Πάσχα, τα παιδιά θα μπουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα με χορό, τραγούδι, αφηγήσεις, δώρο σοκολατένιο αυγό και θεατρική παράσταση-έκπληξη.

Οι αγαπημένοι ήρωες Gummy Bear, Ben Ten και Dora θα υποδέχονται τα παιδιά, θα φωτογραφίζονται και θα χορεύουν μαζί τους, ενώ λίγο αργότερα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν δραματοποιημένα τα παραμύθια της Μαρίας Ανδρικοπούλου «Το Πάσχα του Πασχάλη» και την «Πασχαλινή ιστορία αγάπης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο παραμύθια που μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Τετράγωνο. Η «Πασχαλινή ιστορία αγάπης» είναι ένα τρυφερό παραμύθι που μιλά για τη δύναμη της αγάπης, ενώ το «Πάσχα του Πασχάλη» είναι μια διασκεδαστική ιστορία για το πείσμα των παιδιών και τις δυσκολίες προσαρμογής σε νέο περιβάλλον.

Τις αφηγήσεις και τη θεατρική μεταφορά των παραμυθιών έχουν επιμεληθεί τέσσερεις έμπειρες παιδαγωγοί. Οι κυρίες Σοφία Ασημακοπούλου, Νίκη Κούγια, Διονυσία Γκατζέλια και Χαριτίνη Μπιτζάνη.

Η συγγραφέας Μαρία Ανδρικοπούλου και η εικονογράφος Δήμητρα Αδαμοπούλου που έχει στολίσει εικαστικά τα παραμύθια θα παρευρεθούν και θα υπογράψουν αντίτυπα των βιβλίων. Το Show θα παρακολουθήσει ο Νίκος Μουρατίδης και πολλές επώνυμες μητέρες με τα παιδιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον παιδότοπο ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ιφιγένειας 39, Νέα Ιωνία

210.2711811

www.paramythi.info

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης