Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση στον Ολυμπιακό, μετά τις επικριτικές δηλώσεις του γενικού γραμματέα της UEFA, Ντέιβιντ Τέιλορ, εις βάρος της Λίβερπουλ, ως προς το θέμα των δανεικών παικτών της, οι οποίες μάλιστα μπορεί να επηρεάσουν την παραμονή του Σεμπαστιάν Λέτο στο Λιμάνι.

«Είναι γελοία (σ.σ: η πολιτική της Λίβερπουλ). 62; Μπορείς να διοργανώσεις δύο προπονητικά διπλά με τόσους ποδοσφαιριστές. Σε κάθε επίσημο ματς μπορείς να παρατάξεις μόνο 11 ποδοσφαιριστές. Οπότε είναι ένα ανοικτό ερώτημα πόσους ποδοσφαιριστές μπορεί να έχει στη διάθεση της κάθε ομάδα. 20; 25;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Τέιλορ, ο οποίος είναι κάθετα αντίθετος με την πολιτική των «ρεντς», οι οποίοι προσφέρουν… απλόχερα επαγγελματικά συμβόλαια σε παραπάνω από 60 (!), όπου ένας εξ αυτών είναι και ο Αργεντινός άσος των «ερυθρολεύκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τακτική που ακολουθεί η ομάδα του Μπενίτεθ έχει απασχολήσει τους ανθρώπους της UEFA, οι οποίοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να θέσουν «βέτο» στις μαζικές μεταγραφές και τα επαγγελματικά συμβόλαια, όπως άλλωστε αποκάλυψε με δηλώσεις του ο ειδικός σύμβουλος του προέδρου της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, Ουίλιαμ Γκαγιάρντ:

«Μια πρόταση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος είναι η μείωση των επαγγελματικών συμβολαίων σε κάθε ομάδα, όπως πράξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουμε την υποστήριξη των μεγάλων κλαμπ και των αρχών που διοργανώνουν τα εγχώρια πρωταθλήματα».

Αν πάρει «σάρκα και οστά» η συγκεκριμένη πρόταση της UEFA, ανοίγεται ο δρόμος για την παραμονή του Αργεντινού άσου στον Ολυμπιακό, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά, καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης