Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα μετακίνησης του επιβατικού κοινού που χρησιμοποιεί τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, καθώς οι εργασίες ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής δυσχεραίνουν τα δρομολόγια, ιδίως τα Σαββατοκύριακα.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΗΣΑΠ ΑΕ, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Ομόνοια- Άνω Πατήσια. Οι επιβάτες για το τμήμα Ομόνοια- Αττική θα εξυπηρετούνται με τη γραμμή 2 του ΜΕΤΡΟ, ενώ για το τμήμα Αττική- Άνω Πατήσια με τη λεωφορειακή γραμμή Χ8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από Δευτέρα, 29 Μαρτίου, στους σταθμούς του Αγίου Νικολάου και των Κάτω Πατησίων οι διερχόμενοι συρμοί προς Πειραιά (κάθοδος) δεν θα πραγματοποιούν στάση, ενώ στην άνοδο επαναλειτουργούν οι αποβάθρες των ίδιων σταθμών με κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι από τις 12 Ιανουαρίου παραμένει εκτός λειτουργίας το τμήμα Καλλιθέας- Φαλήρου, για το οποίο η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ13, ενώ από τις 15 Μαρτίου στο σταθμό Ν. Ιωνίας οι διερχόμενοι συρμοί δεν κάνουν στάση στην κάθοδο προς Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης