Δικαιωμένος για την επιλογή του να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο αρχηγός της «σελεσάο» σε συνέντευξή του σε βραζιλιάνικη εφημερίδα δήλωσε ευτυχισμένος στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι έφυγε από την Άρσεναλ, λόγω του ότι είχε χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των «κανονιέρηδων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Η ποιότητα ζωής είναι καλύτερη, το κλίμα μοιάζει με αυτό της Βραζιλίας, το φαγητό είναι καλό και οι άνθρωποι πιο ανοικτοί», δήλωσε αρχικά ο ανασταλτικός μέσος του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Ήθελα να αγωνίζομαι, γιατί δεν ήμουν βασικός στην Άρσεναλ. Κανένας δεν κατάλαβε την απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ, αφού ένα χρόνο πριν ήμουν αρχηγός της ομάδας».

Στη συνέχεια, ο Ζιλμπέρτο Σλίβα αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας: «Πάντα προσπαθώ να δώσω το μέγιστο και θυσιάζομαι για την εθνική ομάδα. Λίγοι άνθρωποι βλέπουν τι κάνω στο γήπεδο. Οι περισσότεροι δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά έχω τη σημασία μου για την ομάδα, έστω και αν δεν φαίνεται τόσο η προσφορά μου όπως του Ρομπίνιο, του Κακά, του Ροναλντίνιο και του Αντριάνο. Είμαι ο χαμάλης της ομάδας και το κάνω με ευχαρίστηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, ο 32χρονός μέσος, κληθείς να σχολιάσει τα… νυχτοπερπατήματα κάποιων συμπαικτών του στη «σελεσάο», είπε: «Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αφού αυτός που πλήττεται είναι ο ίδιος. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο πρέπει να προσέχουν. Ασφαλώς όμως χρειάζεται και η διασκέδαση, κανείς δεν είναι ρομπότ. Όλα με μέτρο.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης