Στο εντοπισμό του κρησφύγετου όπου κρατήθηκε για 13 μέρες ο Γιώργος Μυλωνάς επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας, στελέχη της οποίας δηλώνουν ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο καθώς πρόκειται για μια υπόθεση επαγγελματικά οργανωμένη.

Εκτιμάται ότι ο επιχειρηματίας κρατήθηκε σε κάποιον από τους κοντινούς νομούς στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα στη Χαλκιδική, την Πιερία ή τα Γιαννιτσά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι απαγωγείς είναι τουλάχιστον 6, το πιθανότερο Ελληνες ενώ ερευνούν και την πιθανότητα να είναι ανάμεσά τους ο γνωστός κακοποιός δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλης Παλαιοκώστας.

Την ίδια στιγμή εξετάζεται προσεκτικά η μαύρη κλεμμένη BMW με την οποία ο επιχειρηματίας επέστρεψε σπίτι του, σε μια προσπάθεια να βρεθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μυλωνά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν έδωσαν τις απαντήσεις που πολλοί περίμεναν. Αντίθετα δημιούργησαν νέα αναπάντητα ερωτήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα αποκαλύψω ποτέ  ούτε στην αστυνομία, ούτε σε κανέναν» είπε ο επιχειρηματίας.

«Ολα αυτά ήταν μια κακή εμπειρία, μια ανατροπή στη ζωή μου, η οποία πέρασε και οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Αυτό που θέλω τώρα είναι να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου καθώς κατάλαβα την αξία των αγαπημένων μου προσώπων και το χρόνο που τους στέρησα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης