Πολλοί ξένοι παίκτες που έχουν αγωνιστεί κατά καιρούς στον Ολυμπιακό έχουν «δεθεί» συναισθηματικά με την ομάδα του Πειραιά, και σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος αναγκάστηκε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του μεσούσης της φετινής περιόδου, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στην καρδιά του, παραβρέθηκε σε εκδήλωση που έγινε στη Λάρνακα (παρουσία του Δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Μωυσέως), για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ίδρυση της τοπικής ΠΕΦΟ και δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου. Ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπό μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του «Νταρκογκόλ», στη συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσαν το παρών επίσης ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας, ο Τάσος Πάντος, καθώς και ο πρώην παίκτης της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Οκκάς.

Ο Γιάννης Μώραλης στην ομιλία του εκθείασε τον Κοβάσεβιτς, λέγοντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και τον Τάσο Πάντο για τον οποίο είπε ότι όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, ουδείς περίμενε να έχει αυτή την εξέλιξη, όμως αυτός με το πάθος και την αγωνιστικότητά του έχει προσφέρει πολλά και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας.

Όσον αφορά στη φετινή σεζόν, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είπε: «Η χρονιά άρχισε από αυτή την πόλη άσχημα για την ομάδα μας και σε αυτή την πόλη βρισκόμαστε τώρα, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ελπίζουμε στην κατάκτηση ενός ακόμα Κυπέλλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Τάσος Πάντος, ο οποίος ανέφερε: «Εγώ απλώς έχω κάποια στοιχεία από αυτά που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας, δηλαδή το πάθος, τη δύναμη και την αγωνιστικότητα. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που δουλέψαμε ενάμιση περίπου χρόνο μαζί με έναν ποδοσφαιριστή και άνθρωπο σαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης