Να ξεχάσουν το υπέρ τους 3-1 του πρώτου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ’ Ονόφριο, στη συνέντευξή τύπου του, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό, για τη φάση των «16» του Europa League.

«Σίγουρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Έχουμε απέναντι μας μια μεγάλη ομάδα, αρκετά δυνατή και είναι απαραίτητο να δείξουμε συγκέντρωση, αλλά και να μην αιφνιδιαστούμε», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού και ειδικότερα του Τζιμπρίλ Σισέ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες μεγάλου βεληνεκούς, όπως ο Σισέ, που μπορούν από το πουθενά να κάνουν τη ζημιά». Ο Ντ’ Ονόφριο στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του… «Έχουμε προβλήματα αγωνιστικά με Νικές, Ράμος, Ντεφούρ, ωστόσο δεν αποτελούν δικαιολογία. Θα κάνουμε τα πάντα να προκριθούμε και θα παρουσιαστούμε σαν το πρώτο ματς να είχε λήξει 0-0».

Τους παίκτες των πρωταθλητών Βελγίου στη σημερινή συνέντευξή τύπου εκπροσώπησε ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, ο οποίος τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση με το «τριφύλλι»:
«Έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν έχει κριθεί κάτι. Θα παίξουμε συγκεντρωμένα και δεν θα σκεφτόμαστε το πρώτο παιχνίδι», τόνισε και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους παίκτες, όπως ο Σισέ τον οποίο και πρέπει να προσέξουμε πολύ. Ξέρουμε, ότι θα έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο που έρχεται για την ανατροπή. Στόχος μας είναι να παίξουμε έξυπνα και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης