Στην εκδήλωση της ημερήσιας ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ», η οποία συμπλήρωσε 95 χρόνια από την ίδρυσή της στη Νέα Υόρκη, παρέστη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πεταλωτής, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αμερική για τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Μπάρακ Ομπάμα.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι «δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, το θέμα της Ελλάδας είναι ένα θέμα διεθνές», συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει αυτή την αρνητική εικόνα να την εκμεταλλευτούμε και να την χρησιμοποιήσουμε θετικά για να μπορούμε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα να λέμε ναι, είμαστε εμείς η Ελλάδα, οι Έλληνες, που κάποτε, για ένα χρονικό διάστημα, γινόμασταν η αρνητική είδηση στον κόσμο, αλλά καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Πεταλωτής στη συνέχεια δήλωσε ότι: «αισθανόμαστε το χρέος και τη βαριά ευθύνη, διότι έχουμε τη λευκή εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να κάνουμε αυτές τις μεγάλες ανατροπές, αυτές τις μεγάλες αλλαγές. Θέλουμε την Ομογένεια όχι μόνο για να στηρίζει την Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές. Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη εξαπάτηση και η χειρότερη εκμετάλλευση.

Εμείς θέλουμε την Ομογένεια για να πλουτίζει τις παραστάσεις μας, για να πλουτίζει τον πολιτισμό μας, για να πλουτίζει τις ιδέες μας, έτσι ώστε και μέσα στην Ελλάδα να πηγαίνουμε καλά. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μας δίνετε εσείς τις κατευθύνσεις που για μας είναι αδιανόητες και για σας είναι αυτονόητες», κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης