«Προτεραιότητά μας είναι η κατάκτηση του τίτλου και όλα τα άλλα έπονται».

Αυτή η δήλωση ανήκει στον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του, ενόψει του ματς με τον ΑΠΟΕΛ, κατέστησε σαφές ότι προέχει η διατήρηση των σκήπτρων, υπογραμμίζοντας ότι ο προγραμματισμός στην ομάδα του θα γίνει στην ώρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Κύπρου παράλληλα διαμήνυσε ότι είναι λογικό να απασχολεί τους ποδοσφαιριστές, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια το μέλλον τους, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ξέρουν να βάζουν προτεραιότητες.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για τους ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν: «Αυτούς που θέλουμε θα τους κρατήσουμε στο ΑΠΟΕΛ. Θα συζητήσουμε μαζί τους την κατάλληλη στιγμή. Αυτή την στιγμή προτεραιότητα μας είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Ολοκληρώνονται αρκετά συμβόλαια παικτών που έχουν μεγάλη προσφορά, όμως είναι σημαντικό όλα να γίνουν το κατάλληλο χρόνο. Εδώ και δυόμιση χρόνια, διαβάζω και ακούω ότι κάνω καθυστερημένο προγραμματισμό. Δεν έχω μυστικοπάθεια απλά δεν θέλω η ομάδα να σπαταλά χρήματα και δημόσια συζήτηση δεν βοηθά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Γίνονται καλά παιχνίδια με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και περιμένω ένα αγώνα με καλό ρυθμό, που θα παιχθεί σε μεγάλο χώρο. Δεν θα είναι κλειστό παιχνίδι». Κληθείς να τοποθετηθεί για τον Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς είπε: «Είμαστε φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το ποδόσφαιρο στο παρελθόν, αγαπάει αυτό που κάνει και είναι ένας πολύ καλός προπονητής».

Για το αν περιμένει την ομάδα βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ:
«Η προσπάθεια μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είμαι αισιόδοξος γιατί για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο, είχαμε στην διάθεση μας ολόκληρη την βδομάδα για να προετοιμαστούμε χωρίς να μεσολαβούν είτε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, είτε υποχρεώσεις της Εθνικής. Αυτή η βδομάδα θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και ήδη έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση στον αγώνα με την ΑΕΛ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, κάτι που μας έλειψε τις προηγούμενες βδομάδες, και περιμένων ακόμη καλύτερη συνέχεια».

Για τον Μαρσίνιο:
«Δεν είχε την δυνατότητα να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, γιατί μέσα στον Φεβρουάριο δώσαμε εφτά παιχνίδια και αυτό δεν βοήθησε να εγκλιματιστεί στην ομάδα. Αυτή την βδομάδα είναι η πρώτη φορά που ο Μαρσίνιο μπόρεσε να δουλέψει στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του. Έχει το μειονέκτημα ότι οι άλλοι παίκτες είναι δύο χρόνια μαζί, και υπήρξε πίεση να παίξει νωρίτερα λόγω των απουσιών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης