Ανακοίνωση από την οποία προκύπτει επιβεβαίωση για το «στημένο» ματς του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ελλάδας, εξέδωσε η Super League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τονίζει πως θα θωρακίσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και θα κάνει κάθε ενέργεια που προβλέπεται και απαιτείται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Η ανακοίνωση της Super League:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων που φέρουν αγώνα της Super League να ελέγχεται για θέματα παράνομου στοιχηματισμού, επισημαίνεται ότι η θωράκιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση της διοργανώτριας αρχής από την ίδρυσή της. Κάθε θεσμική ενέργεια που αποσκοπεί σε αυτήν, είναι επιβεβλημένη».

Τα πιθανά σενάρια

Όπως φαίνεται το ένα από τα έξι παιχνίδια τα οποία ελέγχονται είναι της Super League και διεξήχθη σε μια από τις αγωνιστικές που έγιναν από το Νοέμβρη μέχρι και το Φλεβάρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν μπορούν να εξακριβωθούν δύο παιχνίδια είναι πιο πιθανό να έχουν προκαθοριστεί.

Το πρώτο είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Καβάλα, το οποίο διεξήχθη στις 14 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Εκεί η Καβάλα επικράτησε με 2-0 και το «διπλό» στον ΟΠΑΠ πλήρωνε με απόδοση 12.00. Τα γκολ είχε πετύχει ο Έμπι Σμολάρεκ στο 68’ και το 85’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Τσινιάρης του συνδέσμου Αθήνας, με βοηθούς τους Γούκο (Ηπείρου) και Μπιτσίδη (Θράκης).

Το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως το «στημένο» παιχνίδι είναι το ματς ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που διεξήχθη στις 10 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Εκεί η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε 2-1 με δύο γκολ του Τζάνη στο 32’ και το 62’. Ο Πανθρακικός είχε ισοφαρίσει με τον Μπουβάλ στο 42’. Διαιτητής ήταν ο Γιάχος από την Χίο, με βοηθούς τους Δημόπουλο (Μακεδονίας) και Λαζάρου (Μακεδονίας).

Διαβάστε επίσης:

«Στημένα» ματς και στη Super League!
, Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010, 16:29

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης