Μήνυση κατά του άσου των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, και της γυναίκας του, Βανέσας, κατέθεσε η πρώην οικιακή τους βοηθός, η οποία τους κατηγορεί ότι την είχαν και δούλευε ανασφάλιστη, ενώ την εξύβριζαν και την εξευτέλιζαν.

Η 48χρονη Μαρία Χιμένεθ, οικονομική μετανάστρια από το Περού, η οποία εργάστηκε στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Μάρτιο του 2008, ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του σούπερσταρ την ταπείνωνε συνεχώς, εξυβρίζοντάς την με  χαρακτηρισμούς όπως τεμπέλα, ηλίθια και ψεύτρα. Όλα αυτά συνέβαιναν μπροστά στα παιδιά και στον ίδιο τον Μπράιαντ. Η ίδια μάλιστα ήθελε να παραιτηθεί, ωστόσο ο άσος του μπάσκετ δεν την άφηνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό όμως που εξόργισε την οικιακή βοηθό και την έκανε να παραιτηθεί και να υποβάλλει τη μήνυση ήταν όταν έβαλε μια πανάκριβη μπλούζα (αξίας περίπου 700 ευρώ) στο πλυντήριο με αποτέλεσμα να καταστραφεί. Τότε η Βανέσα την υποχρέωσε να δουλέψει υπερωρίες χωρίς να πληρώνεται για να ξεπληρώσει το ποσό.   

Η κ. Χιμένεθ έφερε κι άλλα παραδείγματα, όπως όταν πήγε να πάρει ένα παιδί αγκαλιά και η Βανέσα άρχισε να ουρλιάζει: «Μην ξαναγγίξεις τα παιδιά μου. Σε προσέλαβα μόνο για τις δουλειές του σπιτιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικιακή βοηθός κατέθεσε την μήνυση στις 20 Μαρτίου, σύμφωνα με τους Times του Los Angeles, και διεκδικεί αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

(Πρώτη καταχώρηση: 26 Μαρτίου 11:19)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης