Το γνωστό Φεστιβάλ «Σινεμά στο Πιάτο», το οποίο συνδυάζει γευστικές και σινεφίλ απολαύσεις, θα εγκαινιάσει φέτος μια νέα δράση, το Σινεμά στο Πιάτο Kids Festival, για παιδιά 4-10 χρόνων, με μια σειρά κυριακάτικων εκδηλώσεων (1-22 Μαρτίου). Για τρεις Κυριακές 7, 14 & 21 Μαρτίου το Kids Festival θα περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων, ένα πρότυπο γεύμα για τους μικρούς του φίλους, επιστημονική ενημέρωση από διατροφολόγους για τους γονείς, εκπαιδευτικά παιχνίδια, δώρα, συμβουλές μαγειρικής από γνωστούς τηλεοπτικούς σεφ, ανάγνωση παραμυθιών από αγαπημένους ηθοποιούς και φυσικά την προβολή μεταγλωττισμένης παιδικής ταινίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 7 Μαρτίου στις 12:00
Κινηματογράφος Απόλλων Cinemax Class
WALL-E / ΓΟΥΟΛ-Υ (2008) – μεταγλωττισμένη
Σκηνοθέτης Andrew Stanton

Πριν την προβολής της ταινίας, τους μικρούς σινεφίλ θα υποδεχθούν ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και η Ντόρα η Εξερευνήτρια. Επίσης, θα γίνει ανάγνωση του παραμυθιού «Σιγά τ’ Αυγά» της Τίνας Τασσοπούλου από την ίδια και τον ηθοποιό Πατρίκιο Κωστή. Ώρα προσέλευσης 11:30 π.μ.

Κυριακή 14 Μαρτίου στις 12:00
Κινηματογράφος Απόλλων Cinemax Class
DISCO ORMENE / SUNSHINE BARRY & THE DISCO WORMS / Ο ΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΙΣΚΟ-ΣΚΩΛΗΚΕΣ (2008) – μεταγλωττισμένη
Σκηνοθέτης Thomas Borch Nielsen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την προβολής της ταινίας τους μικρούς σινεφίλ θα υποδεχθούν και θα μοιράσουν δώρα ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και η Ντόρα η Εξερευνήτρια. ΓΕΥΜΑ @ PUBLIC CAFÉ (5ος όροφος) στο PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στις 13:30. Επιμέλεια μενού: Μυρσίνη Λαμπράκη

Κυριακή 21 Μαρτίου στις 12:00
Κινηματογράφος Κηφισιά Cinemax 1
FANTASTIC MR. FOX / Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΞ (AVANT-PREMIERE) (2009) – με ελληνικούς υπότιτλους
Σκηνοθέτης Wes Anderson

Πριν την προβολή της ταινίας θα γίνει αφήγηση του παραμυθιού «Ο Ζαχαρίας και η Σπιτική Μπεσαμέλ» του Πάνου Χριστοδούλου και η βιολόγος-ειδική στη διατροφή Ειρήνη Πασχαλέρη θα λύσει όλες τις απορίες των γονιών σχετικά με τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών.

Εισιτήριο Κινηματογράφου: 8.00 €
Παιδικό: 6.00 €

Το αφιέρωμα, το οποίο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων φέτος που κλείνει 4 χρόνια ύπαρξης θα βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν την κουλτούρα της γεύσης. Τα εισιτήρια από τις προβολές θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης