Ολοκληρώθηκαν οι μεγάλες σε όγκο πορείες που διοργάνωσαν ΑΔΕΔΥ – ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν όταν η πορεία της ΑΔΕΔΥ έφτασε στα Προπύλαια, από όπου και είχε ξεκινήσει. Έξω από το πολυκατάστημα «Attica» στην οδό Πανεπιστημίου διαδηλωτές ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να αποχωρήσουν, με τους άνδρες των ΜΑΤ να προχωρούν και σε περιορισμένη χρήση χημικών, την ώρα που διαδηλωτές άναβαν φωτιά σε κάδους στη συμβολή των οδών Σίνα και Πανεπιστήμιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρήση χημικών είχαμε και νωρίτερα από τους αστυνομικούς που είχαν σχηματίσει φραγμό στη συμβολή των οδών Ηρώδου Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας, όταν διαδηλωτές, που συμμετείχαν στην πορεία της ΑΔΕΔΥ, η οποία είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τα Προπύλαια, τους πέταξαν πέτρες.

Νωρίτερα το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε από την Πλατεία Συντάγματος, κατέληξε στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Πειραιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και όταν η πορεία έφτασε στα Προπύλαια, συναντήθηκε με τους απολυμένους της Ολυμπιακής.

Εξίσου μεγάλη ήταν και η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και του δικτύου των συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στα Προπύλαια.

Η κυκλοφορία στους βασικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας διεξάγεται κανονικά, εκτός από την οδό Πανεπιστημίου, όπου παραμένουν οι απολυμένοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι οποίοι συνεχίζουν την κατάληψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Η τροχαία εκτρέπει τα οχήματα μέσω της οδού Σίνα και του παράδρομου της Ακαδημίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης