Ο Γιώργος Τζαβέλλας του Πανιώνιου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και γι’ αυτό ανταμείφθηκε με την κλήση του στην εθνική Ελλάδας από τον Ότο Ρεχάγκελ. Για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να προσθέσει έναν καλό και εξελίξιμο αριστερό αμυντικό στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Ολυμπιακός που θέλει να αποκτήσει Έλληνες παίκτες θα πρέπει να δαπανήσει 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του, ούτως ώστε να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες μετά το διήμερο ρεπό επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θέλει να επαναφέρει την τάξη στα αποδυτήρια και να αφήσει εκτός τα φαινόμενα απειθαρχίας. Ο Μαυροβούνιος είναι δυσαρεστημένος με τους Ντάρμπισαϊρ, Ζαϊρί και Ντάτολο, που αντέδρασαν με δυσφορία, όταν αντικαταστάθηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, όμως θα τα… ακούσουν μόνο οι Ντάρμπισαϊρ, Ζαϊρί, αφού ο Ντάτολο έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, για το φιλικό παιχνίδι με τη Γερμανία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης