Έτοιμη να εκδώσει 1.200 εισιτήρια για να φιλοξενήσει οπαδούς του ΠΑΟΚ στα «Πηγάδια» είναι η Ξάνθη, με την προϋπόθεση ότι την ευθύνη της μετακίνησης και της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα θα αναλάβουν η Πολιτεία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Σούπερ Λίγκα και η Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης.

Μάλιστα, οι Ακρίτες αναφέρουν στην επιστολή τους πως είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και στην «Τούμπα», με την προϋπόθεση ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστολή της Ξάνθης αναφέρει:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ απέστειλε σήμερα την ακόλουθη επιστολή : ΞΑΝΘΗ, 24 Φεβρουαρίου 2010 ΠΡΟΣ ΤΟΝ Αριθ. Πρωτ: 115
1. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κο ΣΠΥΡΟ ΒΟΥΓΙΑ
2. Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κο ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ
3. Γενικό Δ/ντή της SUPERLEAGUE Ko KOMNHNO ΠΑΤΡΙΚ
4. Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης

Αξιότιμοι κύριοι, Στις 20.01.2010, και μετά την απαγόρευση εκ μέρους της Πολιτείας της μετακίνησης των οπαδών, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ είχε εκδώσει δελτίο τύπου με τις θέσεις της, οι οποίες έχουν τηρηθεί κατά γράμμα μέχρι σήμερα, και σας το παραθέτουμε: “Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην αγωνιστική που πέρασε, που αφορούν στο γενικότερο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και την μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών και μετά τις εξαγγελίες της πολιτείας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου:
1. Δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.
2. Δεν θα διαθέτει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της κανένα εισιτήριο.
3. Τους αγώνες της SKODA ΞΑΝΘΗ, μέχρι το τέλος της περιόδου, θα τους παρακολουθούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας μας και μόνον αυτοί”.

Eάν ο κος Βούγιας, μετά την θετική προσέγγιση που είχε στο θέμα στην ραδιοφωνική του συνέντευξη, και η οποία επισυνάπτεται, ή η SUPERELEAGUE, ή έστω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν εκ των δύο ως άνω φορέων, αναλάβουν εγγράφως την ευθύνη της μετακίνησης των οπαδών προς της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, γιατί περί αυτού σαφώς πρόκειται, η SKODA ΞΑΝΘΗ θα εκδώσει 1.200 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην Θύρα Δ των φιλοξενουμένων δωρεάν, τα οποία και θα παραδώσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να τα διαθέσει και αυτή δωρεάν στο φίλαθλο κοινό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν παρόλα αυτά, κανένας από τους τρεις ανωτέρω φορείς δεν αναλάβει την ευθύνη, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δηλώνει ότι προτίθεται να αγωνιστεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, με την υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η είσοδος να είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό.

Με εκτίμηση
Για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης