Μετά από εννέα αγωνιστικές μακριά από τις νίκες, ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Παράσχου πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα, ενώ αντίθετα το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε 2-0 χάρη σε γκολ των Τσότσαλιτς (7΄) και Ριέρα (18΄), ο Άγιαξ της Ηπείρου ισοφάρισε με τους Μενδρινό (30΄) και Σαϊτιώτη (44΄, πέναλτι), ωστόσο ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με τέρμα του Μανιάτη (85΄).

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες έδωσαν πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερις φορές. Ο Πανιώνιος αιφνιδίασε τους Ηπειρώτες και στο 7’ με τον Τσότσαλιτς άνοιξε το σκορ. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Πανιώνιου, ο Ριέρα ήταν αυτός που έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους «κυανέρυθρους». Στο 18’, ο άσος του Πανιώνιου πρόλαβε την έξοδο του Ελευθερόπουλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 30’ με τον Μενδρινό. Το 2-2 «έγραψε» στο 44’ ο Σαϊτιώτης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μπακαγιόκο από τον Ανδριόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την ελαφρά υπεροχή και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 81’ για να σκοράρει. Ο Τζάνης με τακουνάκι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Ανδριόλας απέκρουσε σωτήρια.

Τελικά, το τρίτο γκολ πέτυχε ο Πανιώνιος στο 85’. Από την εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα ο Μανιάτης με κεφαλιά σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό Γιάννινα – Πανιώνιος 2-3.

Κίτρινες: Ανδράλας, Ρόβας, Καζναφέρης, Κώτσιος, Κανακούδης – Μανιάτης, Όμο, Μπουβάλ, Ανδριόλας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος):
Ελευθερόπουλος, Ντάσιος (58΄ Καζναφέρης), Κανακούδης, Κούσας, Κώτσιος (67΄ Τζάνης), Ανδράλας, Ρόβας, Μενδρινός, Σίσιτς, Σαϊτιώτης (78΄ Ντιμπαλά), Μπακαγιόκο.

Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος):
Ανδριόλας, Μανιάτης, Γιόνσον, Όμο (81΄ Κοντοές), Σκούφαλης (69΄ Μπουβάλ), Ριέρα, Κουμορτζί, Κούκετς (58΄ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης