Ήδη από τις 7 Ιανουαρίου ξεκίνησε η διάθεση, από τα Βασιλικά Ταχυδρομεία της Μεγάλης Βρετανίας, μιας ειδικής σειράς γραμματοσήμων, όπου θα απεικονίζονται τα εξώφυλλα δέκα κλασικών ροκ άλμπουμ, με αρχή το θρυλικό «Let it Βleed» των Rolling Stones που τον περασμένο Νοέμβριο γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά του.

 Pink Floyd: The Division Bell

Η πράγματι όμορφη δουλειά των ανθρώπων που φιλοτέχνησαν αυτά τα άλμπουμ όχι μόνο αντανακλά την κουλτούρα της συγκεκριμένης μουσικής, αλλά επιπλέον συντέλεσε στην αναγνωρισιμότητα των συγκεκριμένων καλλιτεχνών, που με την μουσική τους επηρέασαν πολλές γενιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 Νew Order: Power, Corruption And Lies

Οι Pink Floyd (άλμπουμ The Division Bell), οι The Clash (άλμπουμ London Calling), ο Mike Oldfield (άλμπουμ Tubular Bells), οι Led Zeppelin (άλμπουμ IV) και οι Νew Order (άλμπουμ Power, Corruption And Lies) είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα «φιλοξενηθούν» από την συγκεκριμένη αυτή σειρά γραμματοσήμων.

 The Clash: London Calling

Η συγκεκριμένη σειρά αναμένεται να γίνει ανάρπαστη όχι μόνο από τους ανά τον κόσμο μανιώδεις συλλέκτες – φιλοτελιστές, αλλά και από πολλούς σημερινούς 50άρηδες (και -γιατί όχι;- 60άρηδες), που μεγάλωσαν με τους στίχους και την μουσική αυτών των ιερών «τεράτων» της ροκ σκηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης