Επιπόλαιος αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Λεάντρο Μπεσέρα. Ο Αργεντινός άσος του ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, γιατί «γύρισε» το πόδι του, και υπήρξε έντονη ανησυχία για την κατάστασή του.

Εντούτοις, όπως αποδείχθηκε, ο παίκτης του «Άγιαξ» της Ηπείρου υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, το οποίο μάλιστα υποχώρησε αμέσως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο Μπεσέρα προπονήθηκε κανονικά σήμερα και μάλιστα συμπεριελήφθη στην αποστολή για το αυριανό φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, ο Ντάσιος προπονήθηκε και σήμερα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ αντίθετα ο Ανδράλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στη μέση.

Όσον αφορά στον Μπακαγιόκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, δεν γυμνάστηκε για τρίτη ημέρα. Απόντες τέλος ήταν οι διεθνείς Μπουζίντ, Λίλα και Βίλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΣ για το φιλικό με τον Παναιτωλικό είναι οι: Φέγκρους, Κηπουρός, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κώτσιος, Βάντερσον, Κεϊτά, Τσάνης, Γεωργίου, Ζαϊρί, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Σκούφαλης, Κυριάκος, Μπεσέρα, Κουέβας και Μαμαντού Μπαγκαγιόκο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης