Να μετριάσει τις εντυπώσεις, μετά την πρόταση Σουφλιά για την ενοποίηση των Υπουργείων Μεταφορών και Δημοσίων Έργων σε ένα ενιαίο με την ονομασία Υποδομών και Μεταφορών, επιχείρησε ο νυν υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

«Ο κ. Σουφλιάς είναι ένας έμπειρος πολιτικός με σημαντική διαδρομή και αξιόλογο έργο και προσφορά στον τόπο. Έχει λοιπόν κάθε δικαίωμα να έχει άποψη θεσμική, για το πώς πρέπει να αναμορφωθεί και η πολιτεία και η Κυβέρνηση και η δημόσια διοίκηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους και να απομακρύνει τα σύννεφα που άρχισαν να πυκνώνουν και πάλι στο κυβερνητικό στρατόπεδο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σέβομαι τις απόψεις του και κάθε φορά με πολύ περισυλλογή ακούω τις προτάσεις του. Όπως άλλωστε οφείλουμε να κάνουμε όλοι οι νεώτεροι πολιτικοί, όταν οι παλαιότεροι, μας μεταλαμπαδεύουν την εμπειρία τους» ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης.

Για την επίθεση στην ΚΕΔ

Σχετικά με τη χθεσινή έκρηξη στα κτήριο της ΚΕΔ στους Αμπελοκήπους, ο κ. Στυλιανίδης σχολίασε: «Αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα και ευθύνη από την πολιτεία. Και νομίζω ότι με τα μέτρα που εξαγγέλλει η κυβέρνηση, ουσιαστικά δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα νέα μέτρα εισοδηματικής πολιτικής

«Η Κυβέρνηση Καραμανλή θέλει το νου της και τα μάτια της να τα έχει στραμμένα στην επόμενη γενιά. Όχι απλά στις επόμενες εκλογές, όπως συνήθως γινόταν τις προηγούμενες δεκαετίες», δήλωσε ο ΥΜΕ σχετικά με τα νέα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο ΥΠΟΙΟ.

Πρόσθεσε ότι, εν μέσω μια μεγάλης και απρόβλεπτης οικονομικής κρίσης, πρέπει όλοι να επιδείξουμε ευελιξία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις αντιδράσεις μας. «Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι κατά τη γνώμη μου, μια πρωτοβουλία που προσπαθεί να ισορροπήσει την κατανομή των βαρών με τρόπο δίκαιο» επισήμανε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης