Σήμερα με λένε Νανά, αύριο ποιος ξέρει;;; Μπορεί να με φωνάζουν Νταίζη!

Μα είναι να μην λολαθούμε με την μοίρα μας την τρισκατάρατη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

Και ρινόκερος με εξωσωματική θα είχε γεννήσει… έστω και κουνέλι!

Πριν μπω στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, είχα την χαρά να με πληροφορήσει η Μάρα Ζαχαρέα, ότι η μόνη εξέλιξη που υπήρχε μετά από τρία μερόνυχτα διαπραγματεύσεων, ήταν ένα τηλεφώνημα που είχαν ανταλλάξει ο Γιώργος με τον Αντώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

1) Σταμάτη Μαλέλη.
2) Αγκελα Μέρκελ.

Αγαπημένοι πρωταγωνιστές και οι δύο «στο μπικουτί» τους ευχαριστούμε για την έμπνευση που μας δίνουν να δημιουργούμε…

Αυτή την περίοδο μοιάζει να τηλεφωνιούνται τις νύχτες. Παλεύουν με τους αριθμούς και οι δύο.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΕΙΝΑΙ

1) Να βρούμε πρωθυπουργό.
2) Να βρούμε το ρολόι του πολιτικού συντάκτη που χάθηκε στο «μακελειό» που έγινε έξω από του Μαξίμου και
3) Να κατορθώσει το άρτιο σπιράλ ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Μέχρι στιγμής πάντως η κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Βασίλειος είναι η ίδια που αντιμετωπίζει ο υποψήφιος πρωθυπουργός.

Του δείχνουν οι Αντώνης και Γιώργος το παγοδρόμιο, του δίνουν και τα πατίνια γόβες δύο νούμερα μικρότερα από το κανονικό και πρέπει με τα δεδομένα αξεσουάρ να τρέξει κατοστάρι, κάνοντας υπέροχα λιφτ για να τον βαθμολογήσει ο Όλι Ρεν, ο οποίος θα καθίσει στην θέση του Αλέξη Κωστάλα!

Ο ΌΛΙ ΡΕΝ έχει ομοιότητες με τον ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΑΛΑ

Ο Όλι Ρεν βαθμολόγησε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου (δεν έχει αλλάξει πρόσωπο ο θεσμός μέχρι αυτή την στιγμή), όπως ο Κωστάλας την Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.

Μοιάζει όμως λίγο σαν ληστεία σε εικονοστάσι η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, σε ανθρωπάκια που πήγαν οικειοθελώς να ξεγοφιαστούν, ανυποψίαστα.

«ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ».

Ανακοινώνει ο ΣΚΑΙ στις 18:15 απόγευμα Τρίτης. Η Λήδα Μπόλα στον «αέρα» του σταθμού, με τον Αρη Πορτοσάλτε δίπλα της και σε απευθείας σύνδεση η Πηνελόπη Γκάλιου.

Γυρίζω στο «mega» παίζει τούρκικο, ζαπάρω στους υπόλοιπους. Ο Άλφα προβάλλει «οικογενειακές ιστορίες», σε διαφημιστικό διάλειμμα το μεγάλο κανάλι και ο Αντένα, ενώ το αγαπημένο Σταρ, δείχνει το βίντεο «Σαν σήμερα», αγαπημένο θέμα της εκπομπής Φώτης και Μαρία live.

Τηλεφωνώ «στα καπάκια» στην συμπεθέρα της Θείας Ασημούλας που ζει στο ΝΙΟΥΓΙΟΡΚ και ζητάω να μου επιβεβαιώσει αν πρωθυπουργός θα είναι ο Λουκάς Παπαδήμος. «Το ξέρουμε» μου λέει «από προχτές αλλά ο Αντώνης είχε μερικές αντιρρήσεις, λίγες, αλλά είχε».

«Που τα μαθαίνεις αυτά τα καταπληκτικά;», την ρωτάω.

«Είμαι στο twit συνέχεια και του έχω όλους followers, έχουμε και κοινό φίλο τον mister Gaou Gaou»…
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑΜΕ σήμερα τις εκπομπές του Αlter να είναι στον «αέρα». Έμοιαζε (χτες) η Σταματίνα Τσιμτσιλή, να αποχαιρετάει τους τηλεθεατές. Σήμερα (Τρίτη) όλη η παρέα ήταν την συνηθισμένη ώρα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Είναι ηρωική η προσπάθεια όλων, από τον Γιώργο Αυτιά και την ομάδα του, μέχρι τα παιδιά στα λινκ και τους τεχνικούς στις κονσόλες του σταθμού, για να κρατήσουν το κανάλι ζωντανό.

ΜΠΑΧΑΛΟ όμως είναι η κατάσταση με μια γενική συνέλευση των εργαζομένων να είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ είναι ότι είμαστε ΚΟΥΡΕΛΙΑ από τις αλλεπάλληλες ανατροπές.

Μέσα στο «μακελειό και στο τσουνάμι» παραλίγο να μην αναδειχθεί η κριτική του Νίκου Μαστοράκη, τόσο όσο της αξίζει, για το FAB 5, στο οποίο συμμετέχουν όπως δήλωσε ο Νίκος πέντε αντρούκλες και όχι γκέι όπως στην αντίστοιχη παραγωγή του εξωτερικού.

Εγώ συμφωνώ με τον Νίκο. Όλα τα παιδιά που «παίζουν» ως παρουσιαστές, είναι πολύ… μμμ πώς να το πω «αγροίκοι»; «Άγαρμποι»; «Βαρετοί σαν στρέιτ», «άτσαλοι»; «Άχαροι»; Πώς να με πείσει ο Τρύφωνας Σαμαράς, όταν τον βλέπω να μιλάει, να γελάει και να σχολιάζει ότι ξέρει από αποτρίχωση και «κερί»; Πώς να με πείσει ο Λάκης Γαβαλάς ότι ξέρει να φοράει το ντε πιες; Τους βλέπεις «κάδρο σε φωτογραφία όλους μαζί» και το πρώτο που φαντάζεσαι να κάνουν είναι να υπηρετούν στα ΟΥΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης