«Όνειρο που πραγματοποιήθηκε» χαρακτήρισε την κλήση του στην Εθνική ομάδα ο Στέφανος Καπίνο. Ο 17χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι θέλει να δικαιώσει τον Φερνάντο Σάντος που τον επέλεξε και, αναφερόμενος στο Έπος του 2004, στα γήπεδα της Πορτογαλίας, είπε ότι έκλαιγε από τη χαρά του.

«Ήταν ένα όνειρο που δεν περίμενα ότι θα γίνει πραγματικότητα τόσο νωρίς. Εγώ πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Είναι κάτι που με χαροποιεί και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω» δήλωσε αρχικά ο Καπίνο και συνέχισε: «Για την Εθνική ξέρω ότι είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα. Αυτή η κλήση είναι μια τιμή για μένα. Μίλησα με τα παιδιά και μου είπαν ότι όλα θα πάνε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους στόχους του είπε: «Ο στόχος μου είναι να δουλέψω περισσότερο, να γνωρίσω τους προπονητές μου στην Εθνική, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα και δεν έχω προλάβει ακόμα να το συνειδητοποιήσω. Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω τις ατέλειές μου και να βελτιωθώ».

Για την πιθανή καθιέρωσή του στην Εθνική σχολίασε: «Μακάρι. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι ακόμα δύσκολο. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω και να δικαιώσω τον κ. Σάντος για την επιλογή του».

Τέλος, περιέγραψε το πώς έζησε το Euro το 2004, όταν ήταν μόλις 10 ετών. «Έκλαιγα, δεν πανηγύριζα» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης