Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Ίντερ, για χάρη της πρώην ομάδας του, Τζένοα, ο Ντιέγκο Μιλίτο.

Ο Αργεντινός επιθετικός μετακινήθηκε στο «Τζιουσέπε Μεάτσα» το καλοκαίρι του 2009 και στην πρώτη του χρονιά με τους «νερατζούρι» πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχεια ωστόσο για τον Μιλίτο δεν ήταν ανάλογη, κι έτσι έχασε τη φανέλα του βασικού, γεγονός που τον έχει κάνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Λουίτζι Φεράρις».

Σε σχετική ερώτηση της «Corriere dello Sport» για το αν θα επέστρεφε στην Τζένοα ο Μιλίτο τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοικτά. Προς το παρών είμαι παίκτης της Ίντερ, όμως εκτιμώ πολύ τον πρόεδρο της Τζένοα, Ενρίκο Πρεζιόσι, γιατί ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε σε εμένα και θα έλεγα ναι στο να αγωνιστώ για αυτή», τόνισε ο αρχικά ο Αργεντινός διεθνής φορ.

Στη συνέχεια ωστόσο ο Μιλίτο, για ευνόητους λόγους, έσπευσε να διευκρινίσει ότι προς το παρόν σκέφτεται μονάχα την Ίντερ, με την οποία τον δένει συμβόλαιο έως το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος στο Μιλάνο, προς το παρόν. Σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει» κατέληξε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης