Με ένα like οι χρήστες του Facebook μπορούν να συνεισφέρουν στην Κιβωτό του Κόσμου, στην 1η online εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων.

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2011. Με στόχο την οικονομική ενίσχυση των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου η WIND δημιούργησε την online εφαρμογή “I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε” στο Facebook, όπου για κάθε like η WIND θα δωρίζει 1 ευρώ στην Κιβωτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω της εφαρμογής “I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε”, οι χρήστες του Facebook έχουν μια μοναδική ευκαιρία: να δημιουργήσουν το δικό τους στιλ τρεξίματος, αποκαλύπτοντας στους φίλους τους ότι όταν τρέχουν «Χτυπάνε Μυγάκια», «Κάνουν την Πάπια» ή την «Εξωλέμβια μηχανή». Κάποιοι ενδεχομένως να είναι και το «Ανθρώπινο Slow Motion”…

Το τελικό αποτέλεσμα θα διασκεδάσει σίγουρα τους φίλους τους στο Facebook, αλλά και θα αυξήσει το ποσό που προσφέρει η WIND στην Κιβωτό του Κόσμου κατά ένα (1) ευρώ. Ταυτόχρονα, οι τολμηροί δρομείς θα λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση της WIND για δωρεάν κινητή τηλεφωνία, 5 Samsung Galaxy Tabs 10.1 και πολλά δώρα από την adidas.

Με τη δημιουργία του “I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε”, η WIND δίνει σε όλους τους χρήστες του Facebook τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, έναν αγώνα που η WIND ως Επίσημος Χορηγός στοχεύει να αναδείξει σε Αγώνα για Όλους, στέλνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δρομείς των αγώνων του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (42 χλμ., 10 χλμ. & 5 χλμ.) έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην εκστρατεία της WIND για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς για κάθε δρομέα που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της WIND Running Team, η WIND θα δωρίσει 10 ευρώ στα παιδιά της Κιβωτού. Ήδη περισσότεροι από 750 δρομείς έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση της WIND Running Team και θα τρέξουν για καλό σκοπό την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου.
– ΤΕΛΟΣ-

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δώρα Πενθερουδάκη, Press Office Specialist WIND Ελλάς
Τηλ. 210-6158317 e-mail: t.pentheroudaki@wind.com.gr

Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.com.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas

Η WIND Running Team

Η WIND Running Team αποτελείται από εργαζόμενους, φίλους και συνεργάτες της εταιρείας και έχει αθλητικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς πάντα «τρέχει για καλό σκοπό», συγκεντρώνοντας χρήματα που αφορούν σε συγκεκριμένες κοινωνικές ανάγκες. Στόχος της WIND Running Team είναι να εμπνεύσει για ζωή με άσκηση μέσα από ενεργή συμμετοχή σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Η WIND running team εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη» γύρω από τους άξονες της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Η Κιβωτός του Κόσμου

Η Κιβωτός μεριμνά για παιδιά που έχουν κατ’επανάληψη την εγκατάλειψη, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, την Ακαδημία Πλάτωνος. Ιδρύθηκε το 1998 από τον εικοσιεξάχρονο τότε πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με σκοπό να αποτελέσει μια εστία φροντίδας, συμπαράστασης και ελπίδας για το μέλλον των παιδιών αυτών, της άλλης Αθήνας.

Η Κιβωτός συγκεντρώνει σήμερα περίπου 300 παιδιά, από βρέφη έως δεκαοκτώ ετών, σε μια πολυθρησκευτική και πολυπολιτισμική κοινότητα που ανθεί και μεγαλουργεί με την αγάπη του Χριστού. Εκτός των εθελοντών που φροντίζουν ανιδιοτελώς τις βασικές ανάγκες των παιδιών, όπως σίτιση, ένδυση ψυχαγωγία, περίθαλψη, σχολική ένταξη, άλλοι εθελοντές τα διδάσκουν αφιλοκερδώς φροντιστηριακά μαθήματα, άλλοι τους παρέχουν επαγγελματική κατάρτιση, και όλοι μαζί με την αγάπη των δωρητών και την αδιάκοπη φροντίδα και προσευχή του πατρός Αντωνίου συμβάλλουν στην κοινωνική τους ένταξη και καταξίωση.

Η Κιβωτός βραβεύτηκε στην Παλαιά Βουλή τον Νοέμβριο του 2003 από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο αλλά και τον Δεκέμβριο του 2005 από τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ως μία από τις καλύτερες οργανώσεις για τη μέριμνα του παιδιού στην Ελλάδα. Τον Δεκέμβριο του 2004 βραβεύτηκε από την UNESCO για το έργο της και τον Δεκέμβριο του 2008 βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών ο Πατέρας Αντώνιος για το εξαιρετικό εθελοντικό του έργο.

http://www.kivotostoukosmou.org

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης