Στη Σμύρνη βρίσκεται η ΕΑ Πατρών, η οποία το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στο Final-4 του Τσάλεντζ Καπ του βόλεϊ ανδρών. Οι Αχαιοί το Σάββατο στις 16:00 θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την οικοδέσποινα Αρκάς, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός είναι μεταξύ της Τόμις Κοντσάντζα από τη Ρουμανία και της Γιαστρζέμπσκι από την Πολωνία.

Στην αποστολή της ΕΑ Πατρών βρίσκεται και ο ο Βούλγαρος Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο οποίος είναι τραυματίας και δε θα αγωνιστεί. Οι παίκτες, που είναι στη διάθεση του Γιώργου Χριστόπουλου είναι οι Μάριος Γκιούρδας, Κώστας Γκιρτζίκης, Μιχάλης Κόβατς, Γιώργος Παπάζογλου, Μαρσέλο Σάκι, Μάρεκ Νοβότνι, Αντρέι Ζέκοφ, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάκης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Ιωακειμίδης, Γιώργος Κιτσαντάς και Νίκος Καραγκιόζης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Πρώτα απ’ όλα δεν έχουμε άγχος, ξέρουμε ότι ο ημιτελικός με την Αρκάς θα είναι πολύ δύσκολος, ο αντίπαλός μας παίζει στην έδρα του, θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων του και είναι το φαβορί για την μεταξύ μας αναμέτρηση. Γνωρίζω δύο παίκτες από την Αρκάς, τον Γκρούτσκα, ο οποίος είναι αρχηγός της εθνικής Πολωνίας, και τον Καναδό Ντουερντέν, οι οποίοι είναι καλοί παίκτες και τους έχω αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια, αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ό,τι καλύτερο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Τσέχος ακραίος, Μάρεκ Νοβότνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης