Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις, ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη υπάρχει μικρή πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 6 και τοπικά 7 μποφόρ και στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ. Η ψύχρα θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, η θερμοκρασία μάλιστα θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Αττική:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη:Τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στα ανατολικά του νομού. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικά αυξημένες νεφώσεις προβλέπονται με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μακεδονία, Θράκη:Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις προβλέπονται αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νωρίς το πρωί είναι πιθανόν να σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Κυκλάδες, Κρήτη:Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης