Γενικά καλός θα είναι ο καιρός την Τρίτη, με τοπικές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και λίγες τοπικές βροχές στα νότια. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά, ενώ στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν μέχρι τα 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική: Αρχικά προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, από το μεσημέρι όμως θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο το πρωί θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις, κυρίως στη νότια Πελοπόννησο, όπου τις πρωινές ώρες ενδέχεται να βρέξει. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Αρχικά προβλέπονται αραιές νεφώσεις, στα νότια πιο πυκνές, με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές στη νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο θα φτάνουν μέχρι τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Κυκλάδες, Κρήτη:Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες προβλέπονται, κυρίως στην Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, παροδικά αυξημένες στα νότια, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα βόρεια θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης