Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο ο Πανιώνιος χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το σαββατιάτικο εντός έδρας των «κυανέρυθρων» απέναντι στον Ηλυσιακό.

«Ο πρώτος αγώνας στην έδρα μας είναι ιδιαιτέρα απαιτητικός. Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση, αλλά δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι μας με τον Ηλυσιακό. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο ως ομάδα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «ιστορικού» στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε: «Υπολογίζουμε στην συμπαράσταση των οπαδών μας τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε με μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί και με νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος, είπε: «Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να αφήσουμε πίσω, γεγονός που μας επιβάλλει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό τον αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε την νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης