Τη σύλληψη 29χρονου Αλβανού για συμμετοχή στην ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων πριν από ένα χρόνο στην περιοχή Ροδοβανίου του δήμου Καντάνου και Σελίνου, κατά τη διάρκεια έρευνας για εντοπισμό φυτειών ινδικής κάνναβης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Στις 25 Οκτωβρίου 2010 άγνωστοι πυροβόλησαν πέντε φορές κατά ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, για να διαφύγουν στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο και την πυκνή βλάστηση της περιοχής. Τελικά κατά την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 700 δενρύλλια κάνναβης συνολικού βάρους 330 κιλών. Επίσης, στο χώρο της καλλιέργειας είχαν βρεθεί και κατασχεθεί μία γεμιστήρα TOKAREV με οκτώ φυσίγγια και μία ζυγαριά ακριβείας, καθώς και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διαπιστώθηκε, ένας εκ των δραστών του επεισοδίου, είναι 29χρόνος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κρατείτο ήδη στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγίου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διάπραξης διακεκριμένων κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου. Σε βάρος του εκδόθηκε χθες Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Χανίων, το οποίο διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου. Ο 29χρονος συνελήφθη για τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ θα ακολουθήσει μεταγωγή του ενώπιον της κ. Ανακρίτριας Χανίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης