Ο Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική «εκκίνηση» στο φετινό… μαραθώνιο της Super League και δίκαια φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Οι Περιστεριώτες αύριο φιλοξενούν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο φυσικά τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στο «ρετιρέ» του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του «αστεριού», Γιώργος Δώνης, μιλώντας στον επίσημο δικτυακό τόπου της ομάδας, εν όψει του παιχνιδιού με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου, τόνισε ότι ο Ατρόμητος έχει τεράστιες δυνατότητες.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψή του ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ότι θα μπει στο γήπεδο με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, μιλώντας στον επίσημο δικτυακό τόπου της ομάδας εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ώρα έναρξης 17.15) στο γήπεδο Περιστερίου είπε αρχικά: «Σε κάθε παιχνίδι που περνάει η ομάδα μου δείχνει ότι έχει τεράστιες δυνατότητες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι σε ένα παιχνίδι είτε κυλάει θετικά είτε αρνητικά καταφέρνουμε να βρίσκουμε τις σωστές λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έχω πει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι μεγάλη βαρύτητα για εμάς φέτος θα πρέπει να δοθεί στην έδρα μας. Θέλουμε να επαναφέρουμε τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου που ήρθα στην ομάδα ή και καλύτερα και αυτή θα είναι ουσιαστικά η λύση που πρέπει να δώσουμε για να βρεθούμε πιο ψηλά».
Στην συνέχεια δήλωσε ότι «έχουμε έναν αντίπαλο μπροστά μας που δείχνει στα περισσότερα παιχνίδια και ποιότητα και αποτελέσματα και σχέδιο. Πιστεύω όμως ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, ότι παίζουμε στο «σπίτι» μας, ότι θα έχουμε τους φιλάθλους μας, γι’ αυτό και θα μπούμε αποφασιστικά από το πρώτο σφύριγμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης