Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή, εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος 17χρονου κατηγορούνται ένας 50χρονος και ο 60χρονος συνεργός του.

Η επίθεση κατά του 17χρονου έγινε χθες το μεσημέρι, όταν ο ανήλικος πήγε σε κατάστημα εμπορίας παλαιών σιδήρων, όπου εργάζονταν οι δύο δράστες. Ο 17χρονος ισχυρίστηκε ότι λίγη ώρα πριν ο 60χρονος είχε αφαιρέσει από το σπίτι που έμενε στην περιοχή Σελινούντα διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και μέσα σε λίγη ώρα τα αίματα άναψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία του παθόντα, ο 60χρονος εξύβρισε, απείλησε και προξένησε σωματικές στον 17χρονο χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια ο 50χρονος κρατώντας ένα αυτόματο πιστόλι, πυροβόλησε προς το μέρος του μια φορά ανεπιτυχώς και εν συνεχεία πραγματοποίησε και δεύτερη, εκφοβιστική αυτή την φορά βολή, προς ασφαλή κατεύθυνση και στη συνέχεια διέφυγε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου πραγματοποίησαν έρευνα στο κατάστημα, το οποίο ανήκε στον 50χρονο και κατάσχεσαν ένα αυτόματο πιστόλι με γεμιστήρα.

Ο 50χρονος άντρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου ενώ αναζητείται ο 60χρονος συνεργός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης