Η ονειρική πορεία που διαγράφει φέτος ο ΠΑΟΚ του επιτρέπει να κάνει ευρωπαϊκά όνειρα, καθώς θα είναι μία εκ των ομάδων που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας τη νέα χρονιά εκτός συνόρων.

Ένας από τους πιο φερέλπιδες παίκτες του «Δικέφαλου» του Βορρά, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μιλώντας σήμερα στον Libero 107,4 αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: «Ο αρχικός μας στόχος ήταν να βρεθούμε στο Κύπελλο UEFA. Όμως, βλέποντας τις ικανότητες και τις δυνατότητές μας, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στη διαδικασία των πλέι οφ, να βγούμε πρώτοι και να κερδίσουμε τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Στη συνέχεια, ο Βιεϊρίνια, ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Τούμπας, ανέφερε: «Η Πόρτο είναι αυτή που θα πει την τελευταία λέξη. Δε γνωρίζω αν έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Εγώ θέλω να αγωνιστώ στην Πόρτο, αλλά θα ήθελα να μείνω ακόμη μία χρονιά στον ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω ότι θα με βοηθήσει».

Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο και για το παιχνίδι της ομάδας του στο «Αλκαζάρ» με τη Λάρισα, λέγοντας: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τη Λάρισα και δικαιούνταν ένα γκολ, το οποίο θα έδινε τη νίκη στην ομάδα μου» και πρόσθεσε: «Αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν αγωνίστηκαν. Αυτοί που πήραν χρόνο συμμετοχής, απέδειξαν ότι είναι πάντα έτοιμοι να δείξουν την αξία τους και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που θα τους δώσει ο προπονητής τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν παίζουν με Θρασύβουλο, λόγω καρτών Χαλκιάς και Μαλεζάς

Στον αγώνα με τον Θρασύβουλο θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας (συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες) οι Χαλκιάς και Μαλεζάς, όπως αποφάσισε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης