Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες ανέβηκαν στους 10 βαθμούς, με την ΑΕΚ να έχει 5 αγώνες και τον Ολυμπιακό 4.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 23’ με το γκολ του Μιραλάς, ενώ η Ένωση ισοφάρισε με τον Λεονάρντο στο 42’. Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 87’ ο Μάκος και στο 89’ ο Μοντέστο αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Κωστένογλου παρέταξε την ΑΕΚ με 4-3-3 και τους Αραμπατζή, Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά, Γεωργέα, Μάκο, Λαγό, Βάργκας, Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν και Λυμπερόπουλο στο αρχικό σχήμα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Δέλλας.

Από την άλλη, ο Βαλβέρδε επέλεξε τους Κοστάντσο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλο, Μοντεστό, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Αμπντούν, Φουστέρ και Τζιμπούρ.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πίεσε για να ανοίξει το σκορ, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί. Στο 23’ ο Μιραλάς με έξοχο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αραμπατζή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ με τους Λεονάρντο αριστερά, Γκούντγιονσεν δεξιά και Λυμπερόπουλο στην κορυφή δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, χωρίς να μπορέσει να σκοράρει, κάτι που τελικά έκανε με προσωπική ενέργεια του Βραζιλιάνου στο 42’. Ο Λεονάρντο, αφού πήρε τη μπάλα μετά από μία κόντρα, σύγκλινε προς το κέντρο και με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον Κοστάντσο, ο οποίος είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο αναγκαστικές αλλαγές, μία για κάθε ομάδα. Στη θέση του Γκούντγιονσεν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη σύγκρουσή του με τον Κοστάντσο πέρασε ο Καφές, ενώ ο Μέλμπεργκ πήρε τη θέση του Φουστέρ, που ένιωσε ενοχλήσεις. Έτσι, θέση δεξιού μπακ πήρε ο Αβραάμ και ο Μοντέστο γέμισε τα χαφ.

Τα λεπτά κυλούσαν και η ευκαιρία δεν έρχονταν για τις δύο ομάδες. Η Ένωση στο 86’ απείλησε με σουτ του Λαγού, το οποίο έφυγε άουτ και στη συνέχεια οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες.

Στο 87’ ο Μάκος αποβλήθηκε γιατί διαμαρτυρήθηκε στον Κωνσταντινέα, ενώ ο Μοντέστο πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια δύο λεπτά αργότερα, αφού αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για την αψιμαχία του με τον Κάλα.

Έτσι το παιχνίδι τελείωσε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Το “φιλμ” του αγώνα

1′ Το ντέρμπι ξεκίνησε

2′ Με επτά Έλληνες αγωνίζεται στην ενδεκάδα η ΑΕΚ. Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέμπας οι δύο Έλληνες για τον Ολυμπιακό.

4′ Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Αρκετές μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

6′ Φάουλ με τον Λεονάρντο από τα αριστερά. Ο Μάκος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. 

7′ Σε θέση οφσάιντ πιάστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

10′ Κίτρινη κάρτα στον Βάργκας έδειξε ο Κωνσταντινέας.

12′ Κίτρινες κάρτες στους Μανωλά και Χολέμπας έδειξε ο διαιτητής, για τη μεταξύ τους αψιμαχία. 

14′ Νέα κάρτα στον Μάκο. “Άναψαν” τα αίματα στον αγωνιστικό χώρο. Τέσσερις κάρτες μέσα σε τέσσερα λεπτά έδειξε ο Κωνσταντινέας! 

16′ Απείλησε για δεύτερη φορά η ΑΕΚ. Μετά τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λυμπερόπουλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. 

17′ Ωραία ενέργεια του Γκουνγιόνσεν. Ο Ισλανδός πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, ξεμαρκαρίστηκε και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Κοστάντσο. 

18′ Ανέβασε ρυθμό η ΑΕΚ. Από τα αριστερά ο Λεονάρντο έκανε την κούρσα και το παράλληλο γύρισμα, όμως η μπάλα δεν βρήκε κανένα και πέρασε πλάγια. 

20′ Σε αμυντικό ρόλο έχει περιοριστεί ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει.

23′ Νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λυμπερόπος κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

23′ ΓΚΟΟΟΟΛ 0-1. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έδωσε τη μπάλα στον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος τρίπλαρε τον Μανωλα και με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Αραμπατζή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 1-0 το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, κόντρα στη ροή του αγώνα. Η πρώτη καλή φάση για τους “ερυθρόλευκους” μετατράπηκε σε γκολ.

26′ Κίτρινη κάρτα στον Μοντέστο για σκληρό μαρκάρισμα. Ο Λεονάρντο εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ και η μπάλα πέρασε άουτ. 

34′ Κίτρινη κάρτα και στον Γκούνγιονσεν για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

36′ Αδύναμο σουτ του Αμπντούν από τα δεξιά. Η μπάλα στην αγκαλιά του Αραμπατζή.

37′ Ο Χολέμπας από τα αριστερά σέντραρε η μπάλα βγήκε προς τα έξω και ο Αμπντούν με σουτ έστειλε τη μπάλα στα σώματα των αμυντικών της ΑΕΚ. 

41′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο από τα αριστερά έκανε το γύρισμα, ο Λυμπερόπουλος σούταρε και ο Κοστάντσο μπλόκαρε τη μπάλα. 

43′ ΓΚΟΟΟΟΛ 1-1. Ο Λεονάρντο από τα αριστερά και πάλι πήρε τη μπάλα μετά από κόντρες στη μεσαία γραμμή. Ο παίκτης της ΑΕΚ μπήκε προς το κέντρο και με ωραίο σουτ νίκησε τον Κοστάντσο και ισοφάρισε σε 1-1 για την Ένωση.

45′ Δύο πολύ ωραία γκολ σημειώθηκαν από τις δύο ομάδες και το πλασέ του Μιραλάς και του σουτ του Λεονάρντο ήταν πολύ θεαματικά.

45′ Τραυματίστηκε ο Γκούντγιονσεν στο τέλος του ημιχρόνου, όταν συγκρούστηκε με τον Κοστάντσο. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

Από μία αλλαγή στις δύο ομάδες. Για την ΑΕΚ ο Καφές πήρε τη θέση του Γκούνγιονσεν. Για τον Ολυμπιακό ο Μέλμπεργκ πήρε τη θέση του Φουστέρ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

53′ Σοβαρά φαίνεται πως τραυματίστηκε ο Γκούντγιονσεν. Από την κόντρα του με τον Κοστάντσο εκφράζονται φόβοι πως υπέστη κάταγμα στην ποδοκνημική.

59′ Αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Τάσος Μητρόπουλος για διαμαρτυρία σε μία φάση για φάουλ κατά του Τζιμπούρ.

60′ Στο 52-48% η κατοχή της μπάλας υπέρ της ΑΕΚ.

63′ Το κόρνερ της ΑΕΚ πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

64′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Αμπντούν πέρασε ο Φετφατζίδης.  

71′ Κίτρινη κάρτα στον Λαγό.

73′ Σέντρα από τα αριστερά για τον Μιραλάς. Η μπάλα πέρασε άουτ. 

75′ Σουτ από πολύ μακριά για τον Ολυμπιακό με τον Ορμπάιθ. Δε δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο Αραμπατζής.

76′ Για δεύτερη αναγκαστική αλλαγή πάει η ΑΕΚ. Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Λεονάρντο. 

77′ Στη θέση του Λεονάρντο ο Χοσέ Κάρλος.

81′ Νέο κόρνερ για την ΑΕΚ. Η άμυνα του Ολυμπιακού απομάκρυνε. 

82′ Δεν μπορεί να συνεχίσει ούτε ο Γεωργέας στη θέση του θα περάσει ο Κοντοές. 

83′ Διακοπή στον αγώνα. Έπεσε φωτοβολίδα στην εστία του Κοστάντσο. 

84′ Τώρα η αλλαγή. Στη θέση του Γεωργέα ο Κοντοές. 

86′ Από το σουτ στην κίνηση από το Λαγό η μπάλα πέρασε άουτ. Πολύ δυνατό το σουτ. 

87′ Κόκκινη κάρτα στον Μάκο. Ο Λαγός έκανε φάουλ και ο Μάκος αντέδρασε. Έτσι, ο Κωνσταντινέας του έδειξε την κόκκινη κάρτα και τον έστειλε στα αποδυτήρια. 

89′ Κόκκινη και στον Μοντέστο. Μετά από αψιμαχία με τον Κάλα ο Κορσικανός πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κίτρινη δέχθηκε και ο Κάλα.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. 

90’+1 Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Ιμπαγάσα ο Μακούν.

90’+2 Αποβλήθηκε ο γυμναστής του Ολυμπιακού από τον Κωνσταντινέα.

Τελείωσε το παιχνίδι. ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 (Νοva 1)

Γκολ: 43′ Λεονάρντο – 23′ Μιραλάς

Κίτρινες κάρτες: Βάργκας, Μανωλάς, Μάκος, Γκούνγιονσεν, Λαγός, Κάλα – Χολέμπας, Μοντέστο

Κόκκινες κάρτες: 87′ Μάκος – 89′ Μοντέστο

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Γεωργέας (84′ Κοντοές), Μάκος, Βάργκας, Λαγός, Γκούντγιονσεν (46′ Καφές), Λεονάρντο (77′ Χοσέ Κάρλος), Λυμπερόπουλος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα (90′ Μακούν), Φουστέρ (46′ Μέλμπεργκ), Αμπντούν (64′ Φετφατζίδης), Μιραλάς Τζιμπούρ.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ερνέστο Βαλβέρδε: «Για να κάνουμε το παιχνίδι μας θα πρέπει να βρούμε ρυθμό και σε ένα ματς που είχε τόσες πολλές διακοπές είτε για φάουλ είτε για κάρτες, μία ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Δεν είναι δικαιολογία αυτό αλλά δεν έχεις αρκετό χρόνο την μπάλα στα πόδια παικτών, πώς θα κάνει παιχνίδι; Σήμερα έγινε ένα ματς με πολύ χαμηλό ρυθμό και δεν θα μείνει στην ιστορία παρά το γεγονός ότι μπήκαν δύο πολύ όμορφα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο, από την στιγμή που βάλαμε το γκολ και μετά, ήμασταν καλοί αλλά χωρίς φάσεις. Είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο η ΑΕΚ άρχισε καλύτερα αλλά ουσιαστικά καμία ομάδα δεν είχε φάσεις. Υπήρχαν πολλές διακοπές συνέχεια και γενικά ήταν ένα ματς που καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε ευκαιρίες.

Δεν έχει καμία σχέση με την Ντόρτμουντ. Η ΑΕΚ έπαιξε με μακρινές μπαλιές και εμείς προσπαθούσαμε να τις αποκρούσουμε. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την Ντόρτμουντ, απλά δεν παίξαμε καλά. Έχουμε ξαναπαίξει άσχημα πριν από αυτό το ματς. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έπαιζε και ο αντίπαλος καλά. Όπως και να έχει είναι ντέρμπι είναι πάντα έτσι. Έχει μεγάλο ανταγωνισμό και διακοπές αλλά οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τέτοια παιχνίδια. Εξάλλου με εξαίρεση το περυσινό 6-0 δεν θυμάμαι κανένα άλλο ντέρμπι όσο είμαι στην Ελλάδα που να ήταν διαφορετικό.

Η αλλαγή του Φουστέρ ήταν υποχρεωτική και αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να βάλω τον Μέλμπεργκ πίσω και τον Μοντεστό στα χαφ. Αναγκαστικά έπρεπε να το κάνω γιατί έλλειπε ο Τοροσίδης. Προσπάθησα να δυναμώσω το κέντρο. Αυτό ήταν το σκεπτικό μου. Δική μας πρόθεση ήταν να πάμε για την νίκη. Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο. Ίσως να μην ήταν πετυχημένη η προσπάθεια μας, ωστόσο οι παίκτες μου ποτέ δεν προσπαθούν να καθυστερήσουν για να πάρουν την ισοπαλία. Δυστυχώς υπάρχει ένα σκεπτικό ότι εμείς θα παίρνουμε τα ματς χωρίς να προσπαθήσουμε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει η αντίληψη από τον κόσμο και τον Τύπο ότι ο Ολυμπιακός από τον Οκτώβρη είναι πρωταθλητής και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει καν. Αυτό είναι λάθος. Τα έλεγα και θα συνεχίσει να το λέω. Πρέπει να προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν γίνεται να ερχόμαστε να παίξουμε με την ΑΕΚ λες και δεν έχουμε αντίπαλο γιατί η ΑΕΚ ήθελε να χαλάσει το παιχνίδι μας και το έκανε. Ήρθαμε και προσπαθήσαμε για τη νίκη και απλά δεν τα καταφέραμε. Είναι πολύ δύσκολο για μας το πρωτάθλημα».

Νίκος Κωστένογλου: «Είχαμε εικόνα σοβαρής ομάδας. Καταφέραμε να πιέσουμε τον αντίπαλο, που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία ευκαιρία, πέρα από το γκολ που πέτυχε. Εμείς δεν το βάλαμε κάτω. Διατηρήσαμε τις αρχές μας, αλλά χάσαμε τον Γκούντγιονσεν. Με αυτόν, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Κάναμε υπερπροσπάθεια. Σε βάθος χρόνου, θα τα πάμε καλύτερα. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερους και καλύτερους παίκτες, αλλά πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ. Δεν θεωρώ ότι παίξαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν η δικιά μας! Τώρα, με τον τραυματισμό του Έιντουρ, η πρώτη μου σκέψη είναι να δώσω ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Να δούμε, τελικά και ποιος έχει αξία… Όμως, θα πρέπει να υπάρξει επιείκεια, αφού θα παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη».

Φαμπιάν Βάργκας: «Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήθελε περισσότερο τη νίκη, κι αυτό είναι κάτι που φάνηκε από τις ευκαιρίες που κάναμε, επειδή ήταν περισσότερες. Έγινε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας για να οδηγηθούμε στη νίκη. Οι παίκτες της μεσαίας γραμμής, μάλιστα, είχαμε περισσότερη δουλειά. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον Ολυμπιακό όσο πιο πολύ μπορούσαμε, επειδή είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με την μπάλα στα πόδια. Οι οπαδοί θα πρέπει να νοιώθουν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε, αλλά σε καμία περίπτωση από το αποτέλεσμα. Εγώ προσωπικά δεν νοιώθω καθόλου ήρεμος επειδή δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με την προσπάθεια που καταβάλαμε νοιώθω ικανοποιημένος».

Νίκος Καράμπελας: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά δυστυχώς καταφέραμε να πάρουμε μόνο έναν βαθμό. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, τόσο την εμφάνιση και την ισοπαλία την επισκιάζει ο σοβαρός τραυματισμός του Γκούντι. Την αφιερώνουμε σε αυτόν και ελπίζουμε να μην είναι τόσο σημαντικό όσο λένε. Σίγουρα μια αλλαγή προπονητή βοηθάει πάντα στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Αλλά με τη διακοπή είχαμε πολύ καιρό να ξεκουραστούμε και γι’ αυτό ήμασταν πιο φρέσκοι. Εμφανιστήκαμε σαν ομάδα, δυνατοί και όπως πρέπει να είμαστε. Ευελπιστώ η συνέχειά μας να είναι ανάλογη».

Γιάννης Αραμπατζής: «Ήρθαμε σήμερα στο γήπεδο με στόχο τη νίκη. Παίξαμε και τα δώσαμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αν παίζουμε πάντα δυνατά και παθιασμένα, όπως απόψε, δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα μπορεί να μας νικήσει. Πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί στα επόμενα ματς. Αν παίξουμε όπως σήμερα, ακόμη και μέσα στη Μόσχα απέναντι στη Λοκομοτίβ, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Θα ήθελα να του ευχηθώ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Θέλαμε όλα τα παιδιά να πάρουμε τη νίκη και γι’ αυτόν και να του την αφιερώσουμε. Ακόμη κι έτσι ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα κοντά μας».

Παντελής Καφές: «Είναι ένα ντέρμπι και είναι δύσκολο. Δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση που μας έκανε ο αντίπαλος αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Παίξαμε ένα καινούριο σύστημα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και αντεπεξήλθαμε. Και εγώ προσωπικά είχα έξι εβδομάδες εκτός και ήθελα να επιστρέψω. Θα βελτιώνομαι και εγώ μαζί με την ομάδα και σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι. Από αύριο θα μιλήσουμε για την Λοκομοτίβ. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς και θέλουμε ότι καλύτερο. Από αύριο επικεντρωνόμαστε σε αυτό».

Ραφίκ Τζιμπούρ: «Πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από ότι σήμερα. Κρατάμε την ισοπαλία αλλά σίγουρα αυτή δεν μας ευχαριστεί. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε όμως ένα γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου και αυτό άλλαξε όλο το παιχνίδι. Η ΑΕΚ πήρε δύναμη από αυτό και πίεσε ακόμα περισσότερο. Έτσι δεν ήρθε για μας το καλό αποτέλεσμα».

Ιβάν Μαρκάνο: «Η απόδοσή μας δεν έχει να κάνει με τη διακοπή του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι έλειπαν αρκετοί διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες, εμείς είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε ετοιμαστεί, ώστε να πάει σε ένα πιο αργό τέμπο το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ την Τετάρτη. Θα τα δώσουμε όλα γιατί είναι από τις τελευταίες μας ευκαιρίες για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Γιάννης Μώραλης: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Φυσικά και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Φεύγουμε με μία ισοπαλία. Θεωρώ πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Βέβαια, τα πολλά σφυρίγματα που είχε το ματς δεν μας βοήθησαν καθόλου στο να αποκτήσουμε ρυθμό. Τώρα επικεντρωνόμαστε για το ματς της Τετάρτης (19/10) κόντρα στην Ντόρτμουντ για το Champions League. Είναι γενικά κακό για το ποδόσφαιρο να έχουμε τόσα πολλά σφυρίγματα σε ένα ματς. Εάν θέλουμε εμείς να λέμε πως είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει με ρυθμό δεν μας ωφελεί καθόλου αυτό που γίνεται. Ευχαριστούμε τον κύριο Αδαμίδη για τη φιλοξενία. Ήταν ένα ντέρμπι, το οποίο έγινε σε κόσμια επίπεδα και έτσι θα πρέπει να είναι όλοι αυτοί οι αγώνες».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης