Οι σχέσεις των Βαλβέρδε και Λέτο πέρασαν από… σαράντα κύματα, θύμισαν ολίγον από… μεξικάνικο σίριαλ, μετέτρεψαν σε… εμπόλεμη ζώνη τον Ρέντη, ωστόσο μετά την συγνώμη του Αργεντινού αποκαταστάθηκαν.

Σήμερα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε τον Λέτο στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη», και δεν αποκλείεται μάλιστα στον συγκεκριμένο αγώνα να του δώσει φανέλα βασικού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον Λέτο κόντρα στο «γηραιό» επιστρέφουν και οι Γκαλέτι και Ντιόγο, οι οποίοι έλειπαν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος λόγω τιμωρίας και ο δεύτερος λόγω τραυματισμού.

Αντίθετα ο Βάσκος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Ντουντού, Άντζα,  Γκαλίτσιο, και τους τιμωρημένους Πάντο, Μενδρινό.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας σε ένα ακόμη παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, δεξιά ο Τοροσίδης και αριστερά ο Λεονάρντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον άξονα θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Πατσατζόγλου, ενώ τις δύο πτέρυγες θα καλύψουν οι Γκαλέτι και Λέτο (ή Τζόρτζεβιτς).

Στην επίθεση μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγο, ο οποίος θα έχει στήριγμα τον Μπελούτσι.

Η αποστολή: Νικοπολίδης, Κόβατς, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Ντομί, Πατσατζόγλου, Γ. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ντιόγκο, Μπελούτσι, Λέτο, Ντάρμπισιρ και Μήτρογλου.

Στα της προπόνησης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Άντζας, Ντουντού και Γκαλίτσιος, ενώ ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης