Ανάμεσα σε ονόματα της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φιγουράρουν αυτά των Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Με αφορμή τις εμφανίσεις τους με την εθνική μας ομάδα, η οποία χθες πανηγύρισε την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2012, οι δύο διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν δέκτες ευμενών σχολίων από ευρωπαϊκα Μ.Μ.Ε..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο «Τόρο» συμπεριελήφθη στην κορυφαία ενδεκάδα των προκριματικών του Euro 2012 από το γερμανικό περιοδικό «stern», ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συγκαταλέχτηκε ανάμεσα στους καλύτερους «11» των προκριματικών από την παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα «Goal.com».

Η κορυφαία ενδεκάδα του «stern»: Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία), Βασίλης Τοροσίδης(Ελλάδα), Αντίλ Ραμί (Γαλλία), Σέρχιο Ράμος (Ισπανία) – Κονσταντίν Βασίλιεφ (Εσθονία), Νάνι (Πορτογαλία), Σεμπάστιαν Λάρσον (Σουηδία), Μεσούτ Οζίλ (Γερμανία) – Γιούρα Μοβσισιάν(Αρμενία ), Κλάας Γιαν Χούντελααρ (Ολλανδία), Μίροσλαβ Κλόζε (Γερμανία).

Η αναφορά του «Stern» για τον Τοροσίδη: «Στο τελευταίο παιχνίδι της Ελλάδας ο αμυντικός της ομάδας του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Γεωργία, λόγω ενός τραυματισμού στα πλευρά. Παρ’ όλα αυτά, συνολικά, ο Τοροσίδης ήταν ένας από τους εγγυητές της πρόκρισης της Ελλάδας στο EURO 2012. Δεν είναι μόνο το ότι βοήθησε αμυντικά την ομάδα του, δικαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τον Ότο Ρεχάγκελ, που τον είχε καλέσει στην ομάδα για πρώτη φορά το 2007, αλλά και το ότι με δικά του γκολ η Ελλάδα νίκησε τη Λετονία 1-0 και τη Μάλτα εκτός έδρας με το ίδιο σκορ, εξασφαλίζοντας έξι πολύτιμους πόντους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναφορά του Goal.com. για τον Παπαδόπουλο: «Η Ελλάδα δέχθηκε μόνο πέντε γκολ στα προκριματικά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν η αμυντική “κολόνα” της ομάδας στον δρόμο για την πρωτιά του ομίλου. Με την παρουσία του εξασφάλισε το μηδέν στην άμυνα και στους δύο αγώνες με την Κροατία, που ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Ελλάδος στον όμιλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης