Για περισσότερες από δύο ώρες περίμενε ο κ. Γιώργος Μικελής σήμερα το μεσημέρι την αστυνομία να έρθει στο σημείο που άγνωστοι του επιτέθηκαν με μαχαίρι. Όσο και να περίμενε όμως, το περιπολικό δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις 12:00, ο κ. Μικελής πήγε στην αγορά της Καλλιθέας, στις οδούς Πλάτωνος και Δαβάκη.  Εκεί περίμενε στην ουρά μπροστά από τα ψυγεία για να ψωνίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο ίδιος στη zougla.gr, ακριβώς πίσω του βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος ήταν αγενής και τον έσπρωξε για να περάσει μπροστά του. Ο καταγγέλων τον ρώτησε γιατί ήταν τόσο αγενής και η απάντηση του άνδρα ήταν ακόμη πιο προσβλητική για τον ίδιο. Τότε ο άγνωστος έβγαλε μαχαίρι και φώναζε δύο ακόμα φίλους του που βρίσκονταν στο σημείο να τον χτυπήσουν.

Το αποτέλεσμα… ο κ. Μικελής τραυματίστηκε από το μαχαίρι στο πρόσωπο, ευτυχώς ελαφρά και οι τρεις άνδρες που του επιτέθηκαν εξαφανίστηκαν.

Αμέσως το θύμα τηλεφώνησε από το κινητό του στην Άμεσο Δράση, όπου και του είπαν ότι θα έστελναν περιπολικό στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα αργότερα το περιπολικό δεν είχε φτάσει ακόμη.

Ο κ. Μικελής τηλεφώνησε ξανά… και ξανά… και ξανά… Το περιπολικό όμως δεν ήρθε ποτέ.

Ακούστε πως περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό στη zougla.gr.

Όπως δήλωσε ο κ. Μικελής, αφού το περιπολικό δεν εμφανίστηκε ποτέ, αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο Α.Τ. της Καλλιθέας, τόσο για να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, αλλά και κατά του αστυνομικού τμήματος, αφού όπως λέει το περιπολικό δεν πήγε στο σημείο της επίθεσης.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας, σε τέσσερις διαφορετικούς αριθμούς, επί μισή ώρα, και δεν απάντησε ποτέ κανείς. Μόνο όταν καλέσαμε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας και μας συνέδεσαν με το τμήμα απάντησε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, για να μας παραπέμψει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και την Άμεσο Δράση.

Από την Άμεσο Δράση μας απάντησαν ότι ο κ. Μικελής επικοινώνησε περίπου 3 με 4 φορές με το κέντρο και ότι περιπολικό επιλήφθηκε του συμβάντος… αλλά δεν βρήκε το θύμα εκεί. Ούτε όμως και τον δράστη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί ώρα πριν. Όσο για την ώρα που έφτασε το περιπολικό στο σημείο; Η απάντηση του προϊστάμενου βάρδιας της Αμέσου Δράσεως ήταν ότι δεν μας αφορά το περιστατικό για να μας δώσει την πληροφορία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης