Μαθητές του Γενικού Λυκείου Δαράτσου Χανίων είναι αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές ενός νέου εγκλήματος, που έγινε σε βάρος ζώου. Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί την ώρα της συνέλευσης, την οποία παρακολούθησαν οι περισσότεροι μαθητές του σχολείου, κάποια αγόρια της Γ’ Λυκείου κακοποίησαν μέχρι θανάτου με στυλό ή σουγιά μια γάτα μέσα στην σχολική τάξη.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τους συμμαθητές τους, οι οποίοι είδαν νεκρό το αιμόφυρτο ζώο στο προαύλιο και μίλησαν γι’ αυτό στους γονείς τους! Κάποιοι λένε ότι η πληγωμένη γάτα στην προσπάθεια της να ξεφύγει πήδηξε από το ανοιχτό παράθυρο της σχολικής αίθουσας και έπεσε από τον δεύτερο όροφο στο έδαφος, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι οι συμμαθητές τους την πέταξαν για να την αποτελειώσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία αν και ενημερώθηκε για το συμβάν και πήγε στο Λύκειο Δαράτσου, όπως εξήγησε η Μαρία Κανταράκη, μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία Των Ζώων», δεν έχει καταγράψει τίποτα στο βιβλίο συμβάντων.

Αν και ειπώθηκε ότι το ζώο αρχικά πετάχτηκε σε κάδο σκουπιδιών, μητέρα μαθητή που επικοινώνησε με το zoosos.gr για να ενημερώσει για το συμβάν, όταν το αναζήτησε για να δει είναι ακόμα ζωντανό, ώστε να το μεταφέρει σε κτηνίατρο όσο και αν έψαξε δεν το βρήκε.

Προφανώς κάποιοι βοήθησαν για να εξαλειφτούν τα πειστήρια γρήγορα. Αύριο θα έχουμε περισσότερα στοιχεία σχετικά με το συμβάν, το τι λέει η Αστυνομία και πως αντιμετωπίζει ο λυκειάρχης αυτό το γεγονός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: zoosos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης