Η παγκόσμια οικονομική κρίση δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ορισμένες επιχειρήσεις που «ανθίζουν», όταν οι υπόλοιπες «καίγονται».

Οι ενεχυροδανειστές στο Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει τον τελευταίο καιρό εκατοντάδες πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία υπό άλλες συνθήκες δε θα πέρναγαν ποτέ το κατώφλι των καταστημάτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πλούσιοι κάτοικοι της περιοχής μπορεί να έχουν μεγάλες περιουσίες, αλλά οι χαλεποί οικονομικοί καιροί τους αναγκάζουν να καταφεύγουν στα ενεχυροδανειστήρια για να βρουν μετρητά χρήματα.

Ένα αυθεντικό έργο του Άντι Γουόρχολ, ένα σπάνιο πιάνο αξίας 310.000 ευρώ, χρυσά ρολόγια Ρόλεξ, σπάνια αγαλματίδια και πολυτελή αυτοκίνητα είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα που αφήνουν οι ιδιοκτήτες τους, για να βρουν μετρητά ή ακόμη και για να αποπληρώσουν πιστωτικές κάρτες και δάνεια.

Η ανεργία, που στην Καλιφόρνια αγγίζει το 10.1% και το υψηλό κόστος ζωής σε περιοχές όπως το διάσημο Μπέβερλι Χιλς, αναγκάζουν τους «καλομαθημένους» κατοίκους να αφήνουν πολύτιμα αντικείμενα για χάρη του ενοικίου της βίλας τους ή της «απαραίτητης» επίσκεψης στον πλαστικό χειρούργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης