Πέρασαν περίπου οκτώ μήνες μετά τη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν τον Φεβρουάριο χιλιάδες εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο κέντρο της Αθήνας, με κατεύθυνση το Υπουργείο Μεταφορών.

Ήταν, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες σ’ αυτήν, μια ειρηνική πορεία και μάλιστα έγινε με τη συνοδεία της αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, αρκετοί από τους εργαζομένους στα τρόλεϊ αλλά και στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ που είχαν λάβει μέρος στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία δέχθηκαν κλήσεις από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στην κλήση αναγράφεται ότι, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, ζητείται από τους «παραβάτες» να προσέλθουν στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής με το δίπλωμα οδήγησής τους και την άδεια κυκλοφορίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η zougla.gr επικοινώνησε με έναν από τους εργαζομένους που δέχθηκε την εν λόγω κλήση, ο οποίος ανέφερε ότι μίλησε με τους αρμόδιους, ζητώντας εξηγήσεις για την κλήση που δέχθηκε, και η απάντηση που πήρε ήταν ότι πρέπει να προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διευθετήσει τις εκκρεμότητές του, καθώς συμμετείχε στη μηχανοκίνητη πορεία τον Φεβρουάριο.

Επίσης, μας ανέφερε ότι αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος για τις κλήσεις που έπεσαν… βροχή, χωρίς ωστόσο να δικαιολογείται κάποια παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης