Κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» θα συνεχίσει να δηλώνει ο Τομ Κλέβερλι. Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε σήμερα νέο τετραετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα τον κρατήσει στις τάξεις των πρωταθλητών Αγγλίας έως το 2015.

«Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τεράστια καριέρα. Για ένα νεαρό παιδί, διαθέτει πολύ καλό ποδοσφαιρικό μυαλό, το οποίο, σε συνδυασμό με την ενέργεια και την ικανότητά του, του δίνει τη δυνατότητα να διαγράψει στο μέλλον μία εξαιρετική πορεία» τόνισε για τον Κλέβερλι ο Φέργκιουσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξέλιξη αυτή ήταν η ανταμοιβή για το καταπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει φέτος ο Κλέβερλι, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε και στην εθνική Αγγλίας.

Ο 22χρονος μέσος εντυπωσίασε παίζοντας σαν αλλαγή στο Κομιούνιτι Σιλντ και στη συνέχεια ήταν βασικός σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με την Τότεναμ και την Άρσεναλ, πριν τραυματιστεί στους συνδέσμους τον περασμένο μήνα, στον αγώνα με την Μπόλτον.

Έκτοτε, τέθηκε νοκ άουτ, ωστόσο ο Άλεξ Φέργκιουσον εκτιμά πως θα τον έχει στη διάθεσή του στο μεγάλο ματς του Σαββάτου με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης