Δεκαπέντε νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στον Δήμο Ηρακλείου Kρήτης για την πρόσληψη συμβασιούχων, οι οποίοι θα ξεκινήσουν να εργάζονται από την 1-11-11 μέχρι και τις 31-8-12, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία για πρώτη φορά ενεργοποιεί η Λότζια.

Με την προκήρυξη που έχει βγάλει ο δήμος και συγκεκριμένα η κοινωφελής δημοτική επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας, αναζητούνται άτομα εξειδικευμένου γνωστικού αντικειμένου και κυρίως πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, πρόκειται να προσληφθούν ένας δάσκαλος ( Π.Ε.), ένας φιλόλογος (Π.Ε.) τρεις εμψυχωτές εικαστικών, τρεις εμψυχωτές μουσικοκινητικής, τέσσερις εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, δύο καθηγητές Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.) και ένας καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα παραδοσιακών χορών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 14 Οκτωβρίου στην οδό Ανδρόγεω 2, όπου στεγάζεται η εταιρεία, ή ακόμα και ταχυδρομικώς. Ο κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μόνο μίας κατηγορίας προσωπικού.

Πηγή: patris
Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης