Θα ξεπεράσουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ τα 550 αντικείμενα, τα οποία διακόσμησαν τη βίλα του διάσημου σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Στη δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος Σόθμπις του Λονδίνου, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν έπιπλα, πολυελαίους, πίνακες ζωγραφικής,  εντυπωσιακά αγάλματα παλαιστών, μέχρι και τμήματα του εντυπωσιακού μωσαϊκού δαπέδου της βίλας του Βερσάτσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωπος του γνωστού οίκου δημοπρασιών είπε ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους να αποκτήσουν μερικά εξαίσια έργα τέχνης που χαρακτηρίζονται από τη φινέτσα και το στυλ του μεγάλου σχεδιαστή.

Ο Τζιάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1997 σε ηλικία 50 ετών στη βίλα του στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Το περιστατικό προκάλεσε αίσθηση σε όλο τον κόσμο, ενώ ο άνθρωπος που τον σκότωσε, ο Άντριου Κουνάναν, αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγη ώρα μετά τη δολοφονία.

Η 19ου αιώνα έπαυλη απέχει 50 χιλιόμετρα από το Μιλάνο και ήταν επί 20 χρόνια η αγαπημένη κατοικία του Βερσάτσε, στην οποία διοργάνωσε πολλά φανταχτερά πάρτι και φιλοξένησε δεκάδες διάσημους καλεσμένους, όπως την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τη Μαντόνα, τον Στινγκ και τον Έλτον Τζον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης