ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΙΔΑ ΚΑΙ «MADE IN STAR και ΜΙΛΑ και ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ»

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ …(Η Νικολέττα Ράλλη)

Με προδιαγραφές «μεσημεριανούς» που ήρθε αποφασισμένη για να παίξει με όρους κλασσικού – παλιακού – αυθεντικού μεσημεριανάδικου «έσκασε», φορώντας «στολή σημαία» για μια νέα τηλεπαρουσιάστρια που ξεκινά καρριέρα στην συγκεκριμένη διακεκαυμένη ζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίνι καυτό, τρία νούμερα μικρότερο το φουστάκι, δωδεκάποντα πλατφόρμ, κάτι …περίπου δηλαδή σαν την Φαίη Σκορδά σε μελαχροινό πέντε χρόνια πριν.[Συμπέρασμα (δικό μου). Στον Μαλέλη θα άρεσε να είχε στο κανάλι την Φαίη Σκορδά].

Είδα επίσης, την λάμψη εκείνη στο μάτι, μιας πολύ φιλόδοξης νέας γυναίκας που είναι στρατηγικά προετοιμασμένη για να παίξει σκληρά με τον ανταγωνισμό, ξεκινώντας ίσως με το να λιμάρει σιγά – σιγά τα τακούνια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Τρεις μήνες τώρα περίμενα υπομονετικά να «σπάσει» την σιωπή του ο Χρήστος Χολίδης και να τον δω να κάνει ποδήλατο. Είχα επίσης απίστευτη αγωνία να μάθω τι φαγητό έτρωγε μικρός και πως πίνει καφέ… Προφανώς κάτι πολύ σημαντικό έχει συμβεί με τον Χολίδη, το έχω χάσει και παρακολουθώ ανυποψίαστη τρέιλερ και συνεντεύξεις χωρίς λόγο και χωρίς είδηση καμιά.

Το πολυσυλλεκτικό βίντεο που πέξανε στην αρχή της εκπομπής είχε πολλά μπαγιάτικα νέα. Την ηθοποιό της πολυκατοικίας που παντρεύτηκε με τις κόκκινες γόβες την έχω δει απο εκπομπές του Σταρ σε όλα τα δελτία, σε όλες τις εκπομπές, σε όλα τα τρέιλερ όπως επίσης και το τρέιλερ της Τατιάνας το έχω δει τόσες φορές που μπορώ να σας το πω ανάποδα. Το γεγονός επίσης ότι χώρισε ο Ουγγαρέζος, καλά να είναι ο άνθρωπος, αλλά στην γειτονιά δεν είδα να υπάρχει κινητοποίηση ιδιαίτερη με την είδηση.
Το κλίμα πάντως της εκπομπής με τα «σε λίγο» που παίζανε στην βάση της οθόνης και τα «σούπερ» προετοιμάζουν ότι το» made in star» θα παίξει χοντρό gossip και πιθανόν να φλερτάρει με το trash.
ΤΟ ΠΑΝΕΛ μοιάζει «έτοιμο για όλα», η Φρατζέσκα Σαβοργινάκη βγαίνει πολύ φωτογενής.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα, έμοιαζε σαν να έμπαινες στην Οξφόρδη να παρακολουθήσεις ομιλία της Αρβελέρ. Ζαπάροντας στο «μπλα – μπλα» έπεσα στην συνέντευξη της Ελένης Γερασιμίδου. Αν δεν ήταν τα «τελάρα» τα συγκεκριμένα πίσω απο την «πλάτη» της Σταματίνας, μια χαρά για ΝΕΤ μου κάθεται η εκπομπή.

«ΜΙΛΑ»

Είδα μόνο ένα τέταρτο.

Ως γυναίκα αν έπρεπε να επιλέξω μια εκπομπή να πάω θα ήταν στο «Μίλα». Τι εκπληκτικός φωτισμός!!! Τι εκπληκτικό μακιγιάζ!!! Τι εκπληκτικά πλάνα!!!

Βλέποντας είχα την αίσθηση ότι η Μαρία Σταματέρη και η Σάνυ Μπαλτζή κάθονται στην ίδια καρέκλα, μπορεί και να κάθονται απλώς αν ναι… αγχώνομαι.

Η Τατιάνα επίσης «έπαιξε» τρίτο ρόλο, αφήνοντας πολύ χώρο στις κυρίες.

ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ

Η κουβέντα και ο καλεσμένος.

Για τον Γιώργο Λιάγκα αυτά που ρωτήσανε τα ήξερα όλα. Τα έχει πει όλα απο την ραδιοφωνική του εκπομπή, απο την τηλεοπτική του εκπομπή, σε συνεντεύξεις του σε περιοδικά, σε εφημερίδες, παντού.
2) Αν τον καλεσμένο τον χειρίζονται ως «άγιο δισκοπότηρο» δεν θα έχει ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή
3) Πως και δεν κλείσανε τον Χολίδη;;; (Μάλλον θα τον είχε κλείσει πρώτο το made in star).
4) Προτείνω να δούνε την εκπομπή όλες μαζί ως τηλεθεάτριες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ TEAM

«ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ»

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας μου είναι τέτοια που δεν μπορώ να γελάσω, έτσι είδα λίγο. Με την παντομίμα της Ηλιάκη παραλίγο να έχω θέμα με τα τραύματα που με ταλαιπωρούν, όπως επίσης με τα κουπλέ των τραγουδιών που πρέπει να βρει η ομάδα… Αν δεν ήμουνα στην κατάσταση που είμαι και μπορούσα να γελάσω εκεί θα έμενα.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ). ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ

Κάθε καλεσμένος που δίνει συνέντευξη οφείλει να απαντήσει στην συγκεκριμένη ερώτηση. Περιμένω να δω τι θα δηλώσει ο Πάγκαλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης