Μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα», η Sunny Μπαλτζή μίλησε στο ένθετο «Radar!» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» για τη συμμετοχή της στην απογευματινή εκπομπη του Star, τον Γιάννη Λάτσιο, τον έρωτα, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Sunny Μπαλτζή, μαζί με την Μαρία Σταματέρη, τη Σοφία Βόσσου και την Τζούλη Αγοράκη θα είναι τη φετινή σεζόν στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου. Πώς προέκυψε αυτή τη συνεργασία; «Με κάλεσαν κάποια στιγμή στο Star. Δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Πήγα από περιέργεια» δήλωσε η ίδια. Το τρέιλερ της εκπομπής προκάλεσε ποικίλα σχόλια, θετικά και αρνητικά: «Διαφωνώ. Υπήρχαν μόνο θετικά, ακόμα και από αυτούς που περιμέναμε να πουν κάτι αρνητικό» σχολίασε και πρόσθεσε πως η ιδέα όντως πάρθηκε από την ταινία « Οι Άγγελοι του Τσάρλι», αλλά «Δεν έγινε υπό τη μορφή “κλέβω”, αλλά υπό τη μορφή του διακωμωδούμε και σαρκαζόμαστε μέσα από αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος θα είναι όμως ο δικός της ρόλος στην εκπομπή; «Ο εαυτός μου και μόνο! Κανένας δεν έχει ρόλους σε αυτή την εκπομπή. Με ενδιαφέρει να είμαι ο εαυτός μου όπως είμαι και στο σπίτι μου. Επέλεξα στη συγκεκριμένη φάση να κάνω το συγκεκριμένο, γιατί πλήττω τραγικά». Η ίδια ωστόσο δεν θα ήθελε το κοινό της μουσικής της να ταυτιστεί με την τηλεοπτική της παρουσία: «Είτε κάνω τηλεόραση, είτε όχι, τα τραγούδια μου δεν θα γίνουν ούτε χειρότερα ούτε καλύτερα. Ό, τι κάνω, το κάνω με πάθος και μεράκι. Αυτοσαρκάζομαι, κάνω πλάκα, αυτό σημαίνει ισορροπία στον άνθρωπο». Ο τίτλος της «ροκ ρεμπέτισσας» είναι κάτι που δεν αποδέχεται: «Οι ταμπέλες είναι ταμπέλες και δεν με αφορούν. Στη ζωή είναι καλό να εξελισσόμαστε».

Πριν από λίγους μήνες οι δηλώσεις που έκανε για τη «σχέση» της με τον Γιάννη Λάτσιο προκάλεσαν πολλά σχόλια: «Δεν είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω για την προσωπική ζωή. Όταν βγαίνει κάποιος να διασκεδάσει κάπου και γίνεται τόσο μεγάλο νταβαντούρι, δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι αστείο και να το συζητώ», τόνισε. Πάντως, αυτή την περίοδο δήλωσε πως είναι ερωτευμένη: «Ειδικά για εμάς τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι».

Στο παρελθόν η ίδια είχε συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον και πάλι μαζί του; «Όχι ποτέ» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν θα το ήθελε, απάντησε: «Είναι τελείως δικό μου θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης